Okuyucu Mektubu

Okuyucu Mektubu

İlimiz Bahçelievler Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde çok elim bir kaza yaşandı. Herhangi bir can kaybı yaşanmasa da büyük maddi hasar meydana geldi.

İlimiz Bahçelievler Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde çok elim bir kaza yaşandı. Herhangi bir can kaybı yaşanmasa da büyük maddi hasar meydana geldi. Kazanın meydana geldiği semtte oturan vatandaşlar olarak daha önceleri de bu bölgeye bir tedbir alınmasını yetkililerimize iletmiştik. Ancak hiçbir gelişme olmayınca geçtiğimiz yıllarda binaya saplanan otomobilin ardından bu kez frenleri patlayan bir tır dehşeti yaşattı.

19 Mayıs Caddesi ağır vasıtalar tarafından sıkça kullanılıyor. Bunun sebebinin ise ana yoldaki EDS’lere girmemek için olduğunu düşünüyoruz. Vatandaşlar olarak bu duruma ve bu bölgede meydana gelen kazalara karşı bir tedbir alınmasını istiyoruz. Çok fazla kaza oluyor. Burası ile birlikte Türkmeneli Caddesi’nde de ciddi sorunlar yaşanıyor. Yetkilerimizden bu bölgelere sıkı bir tedbir almalarını talep ediyoruz. Trafik lambası konulması halinde sorunun çözüleceğini düşünüyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 946 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.