Olay yeri Söğüt: Seçim öncesi Söğüt’te tansiyon yükseldi!

Olay yeri Söğüt: Seçim öncesi Söğüt’te tansiyon yükseldi!

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala siyasi tansiyon yükselmeye başladı. Bu bağlamda Ata Ocağı Söğüt’te istenmeyen görüntüler ortaya çıktı.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala siyasi tansiyon yükselmeye başladı. Bu bağlamda Ata Ocağı Söğüt’te istenmeyen görüntüler ortaya çıktı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Söğüt’te ‘Gençlik Buluşması’ adı altında bir program düzenlendi. Programın ardından kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ilçenin belirli noktalarına yazılar yazıldı. Bazı yollara ve duvarlara yazılan yazılarda AK Gençlik ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hedef alındı. Bahse konu yazılarda “AK çocuklar kaybedecek aç çocuklar kazanacak”, “RTE istifa”, “AK Gençler bize gelecek” ifadelerine yer verildiği, “AK Gençlik” yazılarak üstüne çarpı işareti yapıldığı görüldü.

whatsapp-image-2023-05-08-at-13-28-42-3.jpeg

Söğüt’te ortaya çıkan bu manzara vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanırken Ertuğrul Gazi’nin diyarında hiç yakışık kalmadığı ifade edildi.

Söğüt’te tansiyonu yükselten bu manzaraya sessiz kalmayan AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı, yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

whatsapp-image-2023-05-08-at-13-28-42-2.jpeg

"Ak Gençlik olarak şehrimizin her bir noktasında Gençlik buluşmaları yaparak şehrimizin gençliği ile bir araya geliyoruz.

Cumhurbaşkanımızın her alanda Ülkemiz için yaptığı ve yapacağı vizyonu yani Türkiye yüzyılını anlatıyoruz.

Onlarca gençlik buluşması yapmamızın karşılığında Şehrimizde tüm muhalefet partilerinin Gençlik kolları bir tane dahi gençlik buluşması yapmayarak bu şehrin gençliğine verdiği önemi,değeri,kıymeti ve Türkiyemizi gençler ile yönetmek istemedikleri onları dış kapının dış mandalı olarak gördükleri çok açık değil midir??

2 gün önce Söğüt ilçemizde yüzlerce genç kardeşimizin katılımı ile yaptığımız Gençlik buluşması sonrasında güzel ilçemiz Söğütümüzde vandallık yaparak sokaklarına,duvarlarına kendi zihinlerinde ki kötü niyeti yansıtarak liderimiz Recep Tayyip Erdoğanı ve Ak Gençliği hedef alan bu pervasızca haraketleri kınıyorum.

whatsapp-image-2023-05-08-at-13-28-42-3-001.jpeg

Ak Gençlik Bilecik olarak provakasyonlara gelmeden Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde sevgi, saygı ve hoşgörü tutumunu İl,ilçe,belde ve mahalle teşkilatlarımız ile seçim gününe kadar sürdüreceğiz.

Herkez kendine yakışanı yapar diyor bu tutumları başta Bilecik gençliği ve tüm hemşehrilerimizin vicdanına bırakıyorum."

whatsapp-image-2023-05-08-at-13-28-42.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3010 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.