'Ölmemizi mi bekliyorlar?'

'Ölmemizi mi bekliyorlar?'

Cumhuriyet Meydanındaki yenileme çalışmaları tehlike saçmaya devam ediyor.

Cumhuriyet Meydanındaki yenileme çalışmaları tehlike saçmaya devam ediyor. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde "Kıl Payı Kurtuldular" başlıklı haberimizde Cumhuriyet Meydanındaki yenileme çalışmaların gerekli güvenlik tedbirlerinin alınmadığını yazmıştık.


O günden bugüne meydanda bir değişlik olmadı. Bugün Bozüyük'te ki rüzgarlı havanın ardından, tahta bariyerler rüzgara yeniden yenik düştü. Bozüyük Belediyesi tarafından müteahhit firmaya verilen, meydan yenilenme çalışmalarında ki bu tedbirsizlik Bozüyük halkını tedirgin ediyor.
Kapalı Çarşının üst tarafındaki tahta bariyerler rüzgarın etkisiyle aşağı düştü. O sırada alt tarafta kalan Bozüyüklü vatandaşlar, yine ölümden kıl payı kurtuldu. Güvenlik tedbirleri için halen bir şey yapmayan ekiplerin bu umursamaz tavrı Bozüyük halkını kızdırdı.

ab3ef296-e669-4f3e-b904-c86233d4219c.jpg
Bu konuda tedirgin olan esnaf ve vatandaşlar biran önce bu konuya el atılmasını istiyor. Konu ile ilgili gazetemize düşüncelerini paylaşan Bozüyüklüler, önlem almak için ölmememizi bekliyorlar? ifadelerini kullandı.
Yapılan açıklamada; "Bugün yine kimseye bir şey olmadığı için şükrediyoruz. Havalar rüzgarlı bu tedbirsizlik neden gerçekten anlamıyoruz. Sağlamlaştırmak bu kadar mı zor. Günler önce arkadaşlarımız ölümden döndü. Biraz yanda durmuş olsalar tahta bariyerler kafasına düşecekti. bugünde yine aynısı oldu. Önlem almak için ölmememizi bekliyorlar? Eğer öyleyse bunu bilelim bizler kendi tedbirlerimizi alalım. Bu kadar umursamazlık neden? Allah muhafaza vatandaşlarımız canından olabilir. Lütfen birileri bu duruma artık bir son versin" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 8665 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum