'ONLARIN CANI ÖYLE İSTİYOR'

'ONLARIN CANI ÖYLE İSTİYOR'

Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakınlığı ile bilinen gerçekgündem.com haber sitesi referandumda “hayır” çıkan 7 ilin belediye başkanının istifa ettirileceği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara, Balıkesir, Uşak, Denizli, Antalya, Bilecik, Artvin ve Ardahan belediye başkanlarının istifasını isteyeceği haberini yayınladı.

ANKA haber ajansı kaynaklı haberi CHP’ye yakınlığı ile bilinen gercekgundem.com’dan sonra ilimizdeki Yarın Gazetesi’nin haber sitesi yârin11.com da da kullandı.

Konuyla ilgili görüşünü sorduğumuz Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı “Onların canı öyle istiyor” diyerek haberleri yalanladı. Böyle bir durumun söz konusu olmadığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere parti kademesinden hiç kimsenin bu konuyla ilgili kendisiyle bir görüşmesinin bulunmadığını ifade etti.

Gazetemiz muhabirinin haber kaynaklarının sol tandanslı, Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakınlığı ile bilinen yayın organlarında yayınlanmasına dikkat çekmesi üzerine Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı “Onların canı öyle istiyor. Aslı astarı olmayan ortalığı bulandırmaya yönelik haberler” şeklinde değerlendirdi.

Bu haber toplam 5286 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum