Orta Refüjdeki Bitkiler Kuruyor!

Bilecik’te, orta refüjlerdeki bazı bitkilerde ortaya çıkan kuruluklar dikkat çekiyor. Özellikle akasya altı mevkiinde Bilecik mezarlığına giden yan yolda bulunan orta refüjde onlarca ağacın kuruduğu görülüyor.

Bilecik’te, orta refüjlerdeki bazı bitkilerde ortaya çıkan kuruluklar dikkat çekiyor. Özellikle akasya altı mevkiinde Bilecik mezarlığına giden yan yolda bulunan orta refüjde onlarca ağacın kuruduğu görülüyor. Ortaya çıkan görüntüler vatandaşlar tarafından üzüntüyle karşılanırken askeriye önündeki refüjde bulunan bitkilerde de kurumalar mevcut. Vatandaşlar ise bu bitkilerde meydana gelen kurumalarla ilgili yetkilileri göreve davet ediyor.

orta-refujlerdeki-bitkiler-kuruyor.jpg

Bahse konu alanlarda herhangi bir temizlik ve bakım çalışmasının yapılmadığını söylemek mümkün değil. Çünkü otların biçildiği ve sulama için damlama boruların çekildiği görülüyor. Ancak yeterli bakım veya sulama çalışmasının yapılıp yapılmadığı bilinmiyor. Kent merkezinde yeşil alanı oldukça zayıf olan Bilecik’in orta refüjlerinde meydana gelen bu kurumalar kamuoyu tarafından üzüntüyle karşılanıyor.

orta-refujlerdeki-bitkiler-kuruyor-001.jpg

Öte yandan, belediye ekiplerince gerekli çalışmaların yapılmadığını ve özellikle sulamalarda yetersiz kalındığını iddia edenler de var.

orta-refujlerdeki-bitkiler-kuruyor-002.jpg

orta-refujlerdeki-bitkiler-kuruyor-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1548 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum