Osmaneli Belediye Meclisi toplandı

Osmaneli Belediye Meclisi toplandı

Osmaneli Belediye Meclisi 4 Nisan 2023 Salı günü Belediye başkanı Münür Şahin başkanlığında toplandı.

5 Gündem maddesi ile toplanan mecliste, Encümen ve ihtisas komisyonu üyelerinin seçimleri yapıldı. Gündemin 1. Maddesinde Encümen üyelikleri seçimleri yapıldı.  İyi Parti'den Ümit Korkmaz ve Ahmet Akdaş aday olurken, Ak Parti'den aday gösterilen Yalçın Yağız ve Mustafa Çakıcı, Ak parti, Mhp ve Bağımsız meclis üyelerin oyları ile Encümen üyeliklerine seçildiler.

osmaneli-belediye-meclisi1.jpg

Gündemin 2.maddesinde İhtisas komisyonları üyelikleri seçimleri yapıldı. Plan bütçe komisyonu üyeliklerine Ak Parti'den Yalçın Yağız, Mustafa Çakıcı, Özden Karip seçilirken, İyi Parti'den Ümit Korkmaz ve Ahmet Akdaş seçildiler. İmar komisyonu üyeliklerine Ak Parti'den Yalçın Yağız, Mustafa Çakıcı ve Özden Karip, İyi Parti'den Orhan Dinç ve Naci Sönmez seçildiler.

osmaneli-belediye-meclisi2.jpg

Gündemin 3. Maddesinde Faaliyet raporunun görüşülmesine geçildi. Faaliyet raporunda Başkan Şahin; "2022 yılı bütçesini 86 milyon TL gelir, 74 milyon TL gider ile tamamladık. Bu dönemde kredi kullanmadık. Yatırımlarımıza devam ediyoruz" dedi. Yapılan oylamada Ak parti MHP ve bağımsız meclis üyelerinin oyları ile kabul edilirken, iyi parti ve CHP üyeleri faaliyet raporuna ret oyu verdiler. Gündemin 4. Maddesinde yer alan denetim komisyonu raporu ve 5.maddede yer alan imar değişikliği maddeleri ise oy birliğiyle kabul edildi.

Meclis toplantısı Saat 18.00'da sona erdi. 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 610 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.