Osmaneli Belediye Meclisi toplandı

Osmaneli Belediye Meclisi toplandı

Osmaneli Belediye Meclisi'nin Şubat ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.

Osmaneli Belediye Meclisi'nin Şubat ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin başkanlığında gerçekleşen toplantıda iki gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Münür Şahin, toplantıda yaptığı konuşmada, devam eden ve yapılması planlanan çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. Osmaneli-Yenişehir-Bursa-Bandırma YHT hattının ilçeyi lojistik merkezi haline getireceğini dile getiren Münür Şahin, "Osmaneli İstasyonu Bakanımızın açıklamaları ile bir kez daha teyid edilirken Osmaneli lojistik Merkezi olma yolunda önemli bir merkez haline geliyor." dedi.

Mezarlığın büyütülmesi için çalışmaların sürdüğünü aktaran Münür Şahin, "Bu konuda bize yardımcı olan arsa sahiplerine başta Şeref Ergül ve Hüseyin Ergül olmak üzere teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı.

Şahin, açıklamasının devamında, şunları kaydetti:

"Osmaneli Belediyesi olarak 2014 yılında göreve geldiğimizden bu yana gayrimenkul almaya devam ediyoruz. Bugüne kadar belediyemize 35 adet konak ve 150.000 m2' den fazla arsa, tarla kazandırdık. Osmaneli Belediyesi'ni gayri menkul zengini yaptık. Bugün sadece konaklarımızın satış değeri 30.000.000 TL civarında, yine aldığımız arsa ve tarlaların değeri 20.000.000 TL üzerinde." şeklinde konuştu.

Kaynak:Duhan ADANA

Bu haber toplam 773 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.