Osmaneli Belediyesi’nden Bilecikspor’a destek

Osmaneli Belediyesi’nden Bilecikspor’a destek

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilimizi BAL Ligi’nde temsil edecek olan Bilecikspor 1969 Kulübü’ne başta stadyum desteği olmak üzere her alanda gerekli desteği sağlayacaklarını bildirdi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, ilimizi BAL Ligi’nde temsil edecek olan Bilecikspor 1969 Kulübü’ne başta stadyum desteği olmak üzere her alanda gerekli desteği sağlayacaklarını bildirdi. 

Bilecikspor 1969 Kulübü Başkanı Ali Muyşin ve beraberindekiler Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette, BAL Liginde mücadele edecek olan Bilecikspor 1969 Kulübü ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Münür Şahin, Bilecikspor’a tam destek sözü verirken, “Bilecik ilinin BAL liginde temsil edilmesi için Bayırköy Belediye Başkanımız Mustafa Yaman’ın aldığı sorumluluğa ve desteğe teşekkür ediyoruz. Osmaneli olarak Bilecikspor’a her desteği sağlayacağız.” dedi.

Münür Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“BAL Liginde çok başarılı sezon geçiren Bayırköy Spor’da büyük emeği olan Belediye Başkanı kardeşim Mustafa Yaman'ın her zaman sporda kısa sürede sağladığı başarılar sonucu takımını BAL Ligine çıkarmış ve ilimizi bu ligde liderliğe taşıyacak seviyeye getirmişti. Başkanımızla her zaman konuştuğumuz Bilecik ilinin bir profesyonel takımla 3.ligde, 2. ligde temsil edilmesi gerektiği düşüncesini hayata geçirmek için fedakarlık yaparak Bayırköy Spor’u Bilecik ilinin Bilecik Spor olarak profesyonel liglerde temsil etmesinin önünü açması kararını destekliyoruz. Başkanımız Mustafa Yaman'ı Bilecik Sporun tekrar profesyonel liglere dönmesini sağladığı için kutluyoruz.

Bilecik stadının yeniden inşası nedeniyle Bilecik Spor’un maçlarını Osmaneli de oynaması talebine destek vereceğiz. Hem Bilecik Spor için hem de rakipleri misafir takımlarımız için her kolaylığı sağlayacağız. Geçen yıl Bayırköy Spor’un ilçemizde oynadığı maçlarda sahayı dolduran taraftarların Bilecik Spor içinde aynı desteği sağlayacağını biliyoruz. Bilecik Spor inşallah 3.lige çıkar ve bizde sonraki yıl örnek alt yapı kulübü olarak defalarca yer aldığımız BAL liginde tekrar ilimizi temsil ederiz.

1308 Osmaneli Belediye Spor olarak örnek altyapımızla 18 branşta çocuklarımıza ve gençlerimize spor yaptırmaya devam edeceğiz. Alt yapımız bizi üst liglere taşıyacak. Önceliğimiz alt yapı ve sürdürebilir başarılar. Bilecik Spora ilimizin temsilcisi takım olarak Osmaneli de her desteği vereceğiz. 1308 Osmaneli Belediye Spor ile birlikte Anadolu Selçuklu Spor ve Gençlerbirliği Spor olarak Osmaneli ilçemizi sporda merkez konumuna getireceğiz. Osmaneli Bediyesi olarak örnek tesislerimizle sporda çocuklarımıza ve gençlerimize ve de her kesime spor olanaklarını sunmaya devam edeceğiz" dedi. 

Bu haber toplam 951 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.