Osmaneli Lefke Cup 2023 Şampiyonu Fenerbahçe

Osmaneli Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve beşincisi düzenlenen “TFF U15 LEFKE CUP 2023” turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuvaya Galatasay, Fenerbahçe, Yukatel Adanademir Spor, Rams Başakşehir FK, Fatih Karagümrük Spor, Pendikspor...

Osmaneli Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve beşincisi düzenlenen “TFF U15 LEFKE CUP 2023” turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuvaya Galatasay, Fenerbahçe, Yukatel Adanademir Spor, Rams Başakşehir FK, Fatih Karagümrük Spor, Pendikspor, Sakarya Spor ve ev sahibi 1308 Osmaneli Belediyespor katıldı. Genç futbolcuların katıldığı bu turnuvada gençler tüm yeteneklerini sergiledi.

tff-u-15-lefke-cup-2023-sampiyonu-fenerbahce-001.jpg

Lefce Cup 2023 turnuvasının final maçında Fenerbahçe ve Rams Başakşehir FK karşı karşıya geldi. Büyük bir rekabetin yaşandığı mücadele sonunda Fenerbahçe, rakibini penaltılarda mağlup ederek şampiyonluk unvanını kazandı. Fenerbahçe, sahada gösterdikleri üstün performans sonucunda taraftarı gururlandırırken, kupayı kaldırmaya hak kazandı.

tff-u-15-lefke-cup-2023-sampiyonu-fenerbahce.jpg

Kupa törenine Bilecik Valisi Şefik Aygöl katılım sağladı. Vali Aygöl, Şampiyon Fenerbahçe’ye kupasını ve madalyalarını takdim etti.

lefke-cup.jpg

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamada "TFF U15 LEFKE CUP 2023" Turnuvası'nın başarılı bir şekilde sona erdiğini ve katılan tüm takımları tebrik ederek, sporun birleştirici gücüne bir kez daha tanıklık ettiğimiz bu özel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1163 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum