Osmaneli Millet Bahçesi çalışmaları devam ediyor

Osmaneli Millet Bahçesi çalışmaları devam ediyor

Osmaneli'nde yapımına başlanan Millet Bahçesi çalışmaları aralıksız şekilde devam ediyor.

Osmaneli'nde yapımına başlanan Millet Bahçesi çalışmaları aralıksız şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Millet Bahçesi içerisinde yer alan UEFA standartlarındaki doğal çim saha ve geleneksel Türk sporları sahası inşaatları dikkat çekiyor. 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli'nde devam eden yeni yatırımların ilçeyi spor organizasyonlarında aranan merkez haline getireceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Osmaneli, spor turizmi açısından sahip olduğu tesisler ve yeni yatırımları ile spor organizasyonlarında aranan merkez oluyoruz. Osmaneli spor tesislerinin yanında otelleri ve her yıl arttırdığımız yatak kapasitemizle her gün organizasyon kapasitemizi arttırıyoruz. Millet Bahçesi içinde UEFA Standartlarında 110X68 doğal futbol sahamızda altyapı işlemlerini tamamlamak üzereyiz. Çimleme işlemlerine Nisan ayında başlayacağız. Aynı alan çevresinde oluşturduğumuz doğal çim alan geleneksel Türk Sporları için ilçemize ayrı değer katacak. Aynı alanda yapacağımız kamp merkezi ve çocuk ve gençlerimiz için uluslararası yabancı dil okulu projemizi de sürdürüyoruz. Burada yapacağımız Osmaneli Konakları mimarisindeki küçük evler konsepti spor organizasyonlarına da hizmet edecek. Bir çok Tesisin içinde yer alacağı “Osmaneli Millet Bahçesi ”projemiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından bizzat desteklenen ve Bilecik ziyareti sırasında da devam eden projeler içerisinde yer verdiği ilçemizin değerini arttıracak proje. Cumhurbaşkanımıza ilçe halkı adına teşekkür ediyoruz. Tüm projelerimize destek veren Milletvekilimiz Selim Yağcı ve Millet Bahçesi Projemize destekleri için Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, İl Başkanımız Serkan Yıldırım ve Bilecik Valimize, Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz." 

Bu haber toplam 633 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.