OSMANELİ SİYASETİNDE GÜZEL TABLO

OSMANELİ SİYASETİNDE GÜZEL TABLO

Osmaneli'nde, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayları bir araya gelerek birliktelik mesajları verdiler. 

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, AK Parti'den Osmaneli Belediye Başkan Aday Adayı olan Mustafa Kürek ve Hayati Kaba, doğal adayı adayı durumundaki belediye başkanı Münür Şahin'i makamında ziyaret ettiler. Aday adayları, AK Parti'nin başarısının ve ilçeye hizmetin öncelikli hedefleri olduğunu bildirdiler. 

osmaneli-belediye-baskan-adaya-daylari.jpg

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan belediye başkanı Münür Şahin, Mustafa Kürek ve Hayati Kaba'nın aday adayı olmalarının kendisini memnun ettiğini ifade ederek, "Bizler Osmaneliliyiz ve Osmaneli’ye hizmet için elbette yarışacağız. Hem sayın Mustafa Kürek, hem de sayın Hayati Kaba benim kardeşlerimdir. AK Parti’den aday adayı olmaları beni ayrıca memnun etmiştir. Sayın Hayati Kaba ile 4,5 yıldır belediyede birlikte hizmet vermekteyiz. Sayın Mustafa Kürek’de Osmaneli’de uzun yıllardır Kaymakamlık Yazı İşlerinde vatandaşlarımıza hizmet etmek amacıyla çalışmaktadır. AK Parti’de oluşan birlik ve beraberliği, var olan kardeşliği kimse bozamaz. Bizlerin tek derdi vatandaşımıza hizmettir. Herkes aday adayı olabilir, bu konuda hiç kimse sıkıntı yaşamaz ve yaşatamaz. Ben bugün her iki kardeşimin de ziyaretinden büyük memnuniyet duydum. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 

Hayati Kaba ile Mustafa Kürek ise “Bizler Osmaneli’ye hizmet amacıyla yola çıktık. Hangimiz aday olursak olalım AK Parti ailesi içinde hiçbir sorun yaşanmadan seçimlerde çalışmalarımızı yapacağız. Bugün sayın Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulunduk ve güzel de bir sohbet oldu. AK Parti olarak Osmaneli ilçemize daha uzun yıllar hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin” dediler.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3708 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.