Osmaneli'de Çiftlik Projesi yükseliyor

Osmaneli'de Çiftlik Projesi yükseliyor

”Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı” ve “Doğal Yaşam Alanı (Çiftlik) projesi” hızla ilerliyor.

Osmaneli Belediyesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tıp Fakültesi ile birlikte Hayırsever İş Adamı Doğan Zaimoğlu’nun destekleri ile Hayvan Barınağı ve Hayvan Hastanesi yanında başlattığı, ”Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı” ve “Doğal Yaşam Alanı (Çiftlik) projesi” hızla ilerliyor.

osmaneli-ciftlik-projesi-yukseliyor1.jpg

Belediyeden yapılan açıklamada, ”Bilecik Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya, İl Başkanımız Serkan Yıldırım, Milletvekilimiz Selim Yağcı, BŞEÜ Rektörü Şükrü Beydemir, Kaymakamımız Yüksel Ünal, Başkanımız Münür Şahin, İlçe Başkanımız Şaban Güdem, Tüm il-ilçe müdürlerimiz, teşkilatımız, muhtarlarımız, sivil toplum örgütlerimiz ve halkımızın katıldığı törenle temeli atılan Tesisler bir ay içinde yükselmeye başladı. Bugün Başkanımız Münür Şahin ve yatırımcımız ve yardımsever değerli işadamı Doğan Zaimoğlu İnşaat alanında incelemelerde bulundular.

osmaneli-ciftlik-projesi-yukseliyor2.jpg

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tıp Fakültesi için inşa edilen ”Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı” ve “Doğal Yaşam Alanı (Çiftlik) projesi” ile bilimsel alanda bir çok çalışmanın yapılacağı, insan ve hayvan sağlığı ve de doğa için değerli bir yatırım olacak. Aynı zamanda sağlıkta arge merkezi gibi olacak. Başkanımız projenin hızla ilerlemesinden büyük mutluluk duyuyoruz dedi.” ifadeleri kullanıldı.

Bu haber toplam 998 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.