OSMANELİ'DE KAN DONDURAN OLAY!

OSMANELİ'DE KAN DONDURAN OLAY!

Osmaneli Erecek köyü pekmezci rampalarında sabah saatlerinde defalarca bıçaklanarak zeytinlik içine bırakılmış bir erkek cesedi ile bıçaklanarak ağır yaralı bir kadın bulundu.

Olay sabah saatlerinde Sakarya İznik kara yolunda Osmaneli Ericek köyü pekmezci rampaların da meydana geldi. Sabah saatlerinde Sakarya İznik Kara yolu kenarında bulunan zeytin tarlasında ağacın altında kanlar içinde yerde yatan biri erkek biri kadın iki kişiyi gören vatandaşlar Jandarmaya ve 112 ekiplerine haber verdi.

1-589.jpg

Olay yerine Osmaneli, İlçe Jandarma ekipleri ile 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 ekipleri Sakarya İznik kara yolu Ericek köyü pekmezci rampalarında yol kenarında zeytin ağacının dibinde vücudunun çeşitli yerlerinde bıçaklanarak kanlar içinde kalan bir erkekle bir kadının yerde yattığını gördüler. 112 ekiplerince vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbeleri ile defalarca bıçaklanan Ozan Rüzgâr(30) olay yerinde öldüğü belirlenirken, yine zeytin ağacının altında ağır yaralı olarak yatan bıçak darbeleri ağır yaralı olduğunu tespit edilen Bediha Söylemez(28) 112 ekiplerince ambulans ile önce Pamukova İlçe Devlet Hastanesine daha sonra Sakarya Eğitim Araştırma hastanesine kaldırdı. Ozan Rüzgârın ön otopsisi yapılması için Osmaneli Selahatin Çetintaş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yerine Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz İlçe Jandarma Komutanı teğmen Eyüp Uzun incelmelerde bulunup olayla ilgili yetkililerden bilgi aldılar.

2-595.jpg

Osmaneli Cumhuriyet Savcılığı ve Jandarma ekipleri bıçak darbeleri ile öldürülerek yol kenarında bulunan zeytin bahçesine bırakılan Ozan Rüzgâr’ı öldüren fail veya failler il bıçakla ağır yaralanan Bediha Söylemez’in fail veya faillerini yakalamak için çok yönlü soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 12069 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.