Osmaneli’de kılıçlar çekildi!

Osmaneli’de kılıçlar çekildi!

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in açıklamalarına CHP ve İYİ Parti kanadından açıklamalar geldi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bürokratlara yönelik sözleri üzerinden yaptığı açıklamada hem CHP hem de İYİ Parti kanadını hedef aldı. Kılıçdaroğlu’nun 18 Ekim’i işaret eden açıklamalarını İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in 15 Temmuz öncesi açıklamalarıyla aynı olduğunu ima eden Münür Şahin, “15 Temmuz öncesinde Akşener’in yaptığı gibi 18 Ekim’i işaret ederek memurları tehdit etmesi rastlantı değildir” dedi.

Ayrıca, 15 Temmuz gecesi Kılıçdaroğlu’nun darbeyi evinden izlediğini ifade eden Münür Şahin, Kılıçdaroğlu’nun FETÖ aklıyla hareket ettiğini belirterek, “15 Temmuz’da darbeyi evde izleyen Kılıçdaroğlu'nun yeni darbelerden, ABD’den, teröre destek veren partilerden ve örgütlerden medet umması planlı bir davranıştır.

Unutmayalım FETÖ aklıyla, ABD talimatıyla, AB ülkelerinin planları İle yola çıkanlara Türk halkı gereken dersi verecektir. Güçlenen Türkiye’nin ve seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne geçmeye çalışanları, emperyalist dış güçlerinin işbirlikçilerini ezer geçeriz. Sakın ha, sakın ha gaza gelmeyin.” ifadelerini kullandı.

CHP İLÇE BAŞKANI İSMAİL ER’DEN CEVAP

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in açıklamalarına ilk olarak CHP Osmaneli İlçe Başkanı İsmail Er’den cevap geldi. İsmail Er, Belediye Başkanı Münür Şahin’in milletvekili adayı olabilmek için bu tür açıklamalara başvurduğunu kaydederek, “Kuruluşundan bu güne emperyalist güçler ve onun içindeki iş birlikçileri ile mücadele eden Cumhuriyet Halk Partimizi ağzına almak haddin değildir. FETÖ'ye kürsülerden gel de bu hasret bitsin diyenler, Terörist hatta kırmızı bülten ile aranan Osman Öcalan'ı devlet televizyonu TRT'ye çıkarıp oy isteten, Terörist başı Apo'nun mektubunu meydanlarda okutup, İmralı'da masaya oturanlar. Habur'da teröristleri davul zurna ile karşılayıp çadır mahkemelerde serbest bırakanlar. Genel Başkanımızın adını ağzınıza alamazsınız.” dedi.

İYİ PARTİ’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E AÇIK MEKTUP

İYİ Parti Osmaneli İlçe Başkanı Ahmet Akdaş ise yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Münür Şahin’e açık mektup yayımladı. AK Parti seçmenlerine seslenen Ahmet Akdaş, Başkan Şahin’in algı oyunu yaptığını ve itibar edilmemesini isteyerek, “Bizim Osmaneli ufak yerdir, herkes birbirini tanır, siyasetide birbirimizi incitmeden yapalım diye düşünürken, başkan "ezeriz geçeriz yok ederiz bilmem ne yaparız " gibi paylaşımlar yapıyor. (şimdiye kadar kaç kişiyi ezdiyse). Genel Başkanımız Meral Hanımın 15 Mayıs’ta yapılacak sizin iptal ettirdiğiniz MHP kongresi öncesi konuşmasını manüpile ediyor terörist diyor, FETÖ’cü diyor. Hâlbuki kim FETÖ’cü, kim FETÖ’nün iş adamları derneğinde görev yaptı, kim FETÖ için dünyanın ücra köşelerini gezdi Osmanelililer gayet iyi bilir.” ifadelerine başvurdu.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3619 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum