Osmanelili sporculardan önemli başarı

Osmanelili sporculardan önemli başarı

1308 Osmaneli Belediye Spor Karate Takımı, Denizli’de düzenlenen Türkiye Çocuklar Karate Şampiyonası’nda önemli bir başarıya daha imza attı.

1308 Osmaneli Belediye Spor Karate Takımı, Denizli’de düzenlenen Türkiye Çocuklar Karate Şampiyonası’nda önemli bir başarıya daha imza attı. Osmanelili sporcular müsabaka kapsamında 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanmayı başardılar.

Tuğba Çürük 61 kg’da Türkiye Şampiyonu olurken, Yusuf Nuri Düger 52 kg’da Türkiye 2’ncisi ve Rümeysa Gökenç 44 kg’da Türkiye 3’üncüsü oldu.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, müsabakaya ilişkin yaptığı değerlendirmede, örnek bir alt yapı kulübü olarak başarılarına devam ettiklerini ifade etti. Sporcu, teknik heyet ve aileleri tebrik eden Münür Şahin, “1308 Osmaneli Belediye Spor Karate Takımımızın değerli hocaları Dünya ve Avrupa Şampiyonumuz Murat Salih Kurnaz ve Avrupa Şampiyonu Tuğba Kurnaz’ın çalıştırdığı takımımız kısa sürede ilçemiz çocuk ve ailelerinin yoğun taleple tercih ettiği karate takımımızda sporcu sayımız 300 öğrenciyi geçti.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 708 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.