Osmaneli’nde coşkulu futbol turnuvası

Osmaneli’nde coşkulu futbol turnuvası

13 Mayıs Cumartesi günü Osmaneli de Atatürk Ortaokulu ve Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulu arasında, 6. Ve 7. Sınıflar arasında, sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi.

13 Mayıs Cumartesi günü Osmaneli de Atatürk Ortaokulu ve Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulu arasında, 6. Ve 7. Sınıflar arasında, sınıflar arası futbol turnuvası düzenlendi. Osmaneli halkının da yoğun katılım gösterdiği futbol turnuvası coşku içinde kutlandı. Osmaneli belediye Spor yöneticileri yaptıkları açıklamada tüm gençleri spor ile buluşturacaklarını ve bu tarz turnuvaları devam ettireceklerini söyledi.

osmanelinde-coskulu-futbol-turnuvasi-5.png

Osmaneli Belediyesinden yapılan açıklamada ‘’13 Mayıs Cumartesi günü, ilçemizin Atatürk Ortaokulu ve Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulu 6. ve 7. sınıfları arasında düzenlemiş olduğumuz sınıflar arası futbol turnuvası halkın da büyük katılım göstermesi ile coşku içinde kutlandı. 1308 Osmaneli Belediye Spor olarak bunun gibi turnuvaları devam ettirerek, ilçemizdeki tüm gençlerimizi spor ile buluşturmaya devam edeceğiz.’’ İfadeleri kullanıldı.

osmanelinde-coskulu-futbol-turnuvasi-2.png

osmanelinde-coskulu-futbol-turnuvasi-4.png

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 712 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.