Osmaneli'nde girişimcilik kampı düzenlendi

Osmaneli'nde girişimcilik kampı düzenlendi

Girişimcilik Kamplarına Türkiye’nin çeşitli illerinden 50 girişimci ve girişimci adayı katılım sağladı.

Osmaneli Belediyesi’nin hazırladığı Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasının ortak olduğu BEBKA destekli “Kaliteli Girişimci Güçlü Rekabet Projesi” kapsamında Osmaneli Belediyesi Şifalı İçmeler Tesisinde konaklamalı girişimcilik kampları düzenlendi. Girişimcilik Kamplarına Türkiye’nin çeşitli illerinden 50 girişimci ve girişimci adayı katılım sağladı.

osmaneli-girisimcilik-kampi1.jpg

2 gün boyunca içmeler tesisinde gerçekleştirilen kampta Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi akademisyenleri tarafından girişimcilik kampları organize edildi.

Kampta; girişimcilik, inovasyon, teknoloji, finansal kaynaklar ve girişimciler için hukuk oturumları gerçekleştirildi. Kampa katılan girişimci adayları iş fikri üretme atölyelerinde finansal kaynakları ve iş modellerini geliştirme şansına sahip oldular. Hukuk oturumunda fikirlerini hayata geçirmek için hukuksal süreçleri, teknoloji oturumunda sosyal medyayı ve internet araçlarını etkin kullanma yollarını öğrendiler.

osmaneli-girisimcilik-kampi2.jpg

Kamp sayesinde girişimcilik fikrinin geliştirilmesi ve girişimciliğin temellerinin algılanmasının yanı sıra katılımcıların iş hayatına atıldıklarında ihtiyaçları olabilecek diğer becerilerin gelişimine de yönelik deneyimler elde edildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2565 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum