Osmaneli'nde Jandarma tek tek anlattı

Osmaneli'nde Jandarma tek tek anlattı

Osmaneli’nde, jandarma ekipleri tarafından madde bağımlılığı ile mücadele ve siber dolandırıcılık konularında vatandaşlara bilgilendirmede bulunuldu. Vatandaşlarla tek tek görüşen jandarma ekipleri 310 vatandaşa hem bilgilendirme yaptı hem de broşür...

Osmaneli’nde, jandarma ekipleri tarafından madde bağımlılığı ile mücadele ve siber dolandırıcılık konularında vatandaşlara bilgilendirmede bulunuldu. Vatandaşlarla tek tek görüşen jandarma ekipleri 310 vatandaşa hem bilgilendirme yaptı hem de broşür dağıttı.

jandarma-tek-tek-anlatti.jpeg

Jandarma ekiplerinin bahse konu çalışmasına ilişkin yapılan açıklamada, “Günümüz dünyasının en önemli sorunları arasında yer alan uyuşturucu madde kullanımı, bağımlılığa neden olabilen, tedavi edilebilir ancak kronik bir sağlık problemidir.

Sorunla ilgili güçlü bir mücadelenin sürdürülmesi, uyuşturucu suçlarının arkasında yatan nedenlerin ve risk faktörlerinin belirlenerek etkin strateji ve faaliyetlerin yürütülmesi ile mümkündür.

jandarma-tek-tek-anlatti-001.jpeg

Etkin bir mücadele sürdürebilmek amacıyla Osmaneli bölgesinde “Madde Bağımlılığı ile Mücadele, Siber Dolandırıcılık” kapsamında (310) vatandaşa gerekli bilgilendirme ile broşür dağıtımı yapılmıştır.” denildi.

jandarma-tek-tek-anlatti-002.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 796 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.