Osmaneli'nde termometreler 42 dereceyi gösterdi

Osmaneli'nde termometreler 42 dereceyi gösterdi

Bilecik'te son günlerde artan hava sıcaklıkları Pazar günü adeta tavan yaptı. Bilecik kent merkezinde 30 derecenin üzerine çıkan hava sıcaklıkları rakımın düşük olduğu ilçelerde çok daha yüksek seyretti.

Bilecik'te son günlerde artan hava sıcaklıkları Pazar günü adeta tavan yaptı. Bilecik kent merkezinde 30 derecenin üzerine çıkan hava sıcaklıkları rakımın düşük olduğu ilçelerde çok daha yüksek seyretti. İl genelinde en yüksek sıcaklığın ölçüldüğü ilçelerden birisi de Osmaneli oldu. Osmaneli'nde termometreler 42 dereceyi gösterdi.

Sıcaktan bunalan vatandaşlar kendilerini parklara ve yeşil alanlara atarken, öğle saatlerinde pek çok kimse dışarıya çıkmamaya özen gösterdi. Sıcaktan serinlemek isteyen vatandaşların bir başka adresi ise yüzme havuzu oldu. Vatandaşlar serinlemek için havuza akın etti. Sakarya Nehri kenarındaki parklar adeta tıklım tıklım oldu.

osmanelinde-termometreler-42-dereceyi-gosterdi.jpeg

Sıcak hava şartlarında çalışmak zorunda olanlarda vardı. Başta çiftçiler olmak üzere sıcak havaya rağmen çalışmaya devam etti.

Meteorolojiden gelen son bilgilere göre; hava sıcaklıklarının Cuma gününe kadar yüksek seyretmesi hafta sonu ise yenide 30 derecenin altına düşmesi bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2491 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.