Osmaneli’ne güzel haber!

Osmaneli’ne güzel haber!

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde kapanan CP Standart Gıda San. ve Tic. A.Ş.’nin yerine açılacak ASPİLİÇ’in devir işlemlerinin 2024 yılı Ocak ayında tamamlanarak eleman alımına başlanacağı bildirildi.

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde kapanan CP Standart Gıda San. ve Tic. A.Ş.’nin yerine açılacak ASPİLİÇ’in devir işlemlerinin 2024 yılı Ocak ayında tamamlanarak eleman alımına başlanacağı bildirildi. Şirketin ilk etapta 400-450 personel istihdam edeceği daha sonraki yıl ise bu rakamın 600-650 bandına yükseleceği bildirildi.

osmaneline-guzel-haber1.jpg

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise ilçede özellikle kadın istihdamında önemli tol oynayan tesisin yeniden açılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Münür Şahin, Osmaneli Belediyesi olarak her konuda hem sanayicilere hem de ilçe halkına destek olmaya devam ettiklerini ifade ederek, “ASPİLİÇ Şirketinin CP Standart Gıda San. Tic. AŞ şirketini 2024 Ocak ayı başında devir alma kararı sonrası ilçemizde özellikle kadın işçiler için büyük istihdam olanağı sağlanmış olacak. Her alanda gelişen Osmaneli ilçemiz artan işçi ihtiyacını karşılamak için göç almayı sürdürecek. Özellikle yakın il ve ilçelerden ilçemize yerleşmek ve burada çalışmak isteyenlere belediye olarak her türlü kolaylığı sağlayacağız.

İlçemiz özellikle Osmaneli-Bursa-Bandırma-Balıkesir YHT ve Osmaneli YHT istasyonu projesi ile yatırımcıların büyük ilgisini çekti. Osmaneli ilçemiz Bilecik ilinin ve bölgemizin en değerli ilçelerinden biri oluyor. Kapalı olan şirketimizi alarak ilçemize büyük değer katan ASPİLİÇ AŞ Ortaklarına ve yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz. Yeni şirket yatırımlarının yanında eski şirketlerimizinde yeni yatırımlarla büyümesini destekliyor ve yardımcı oluyoruz." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2002 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.