Ozan Bakkal, trafik çözüm planını açıkladı

Ozan Bakkal, trafik çözüm planını açıkladı

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Ozan Bakkal, ilimizin trafik ve otopark sorununa ilişkin çözüm planını açıkladı.

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Ozan Bakkal, ilimizin trafik ve otopark sorununa ilişkin çözüm planını açıkladı. Çözüm planını 1 ve 2’nci etap olarak belirleyen Ozan Bakkal, çözüm önerilerini madde madde sıraladı.

Ozan Bakkal, trafik ve otopark sorununa ilişkin çözüm önerilerini şu şekilde sıraladı:

“Boş arsalar geçici otoparka dönüştürülecek. Metruk yapıların yıkılarak geçici otopark alanı açılacak. Mekanik otopark sistemleri kurulacak. Kamu alanlarında otopark düzenlemeleri hayata geçirilecek. Sinyalizasyon sitemleri modernize edilecek. Akıllı trafik ışıkları yoğunluğa göre değişkenlik gösterecek. Yolların ölçülerek planlanması ve çizgi çalışması ele alınacak.” ifadelerini kullandı.

Ozan Bakkal, 2’nci etap olarak bahsettiği çözüm önerilerinde ise daha köklü projelere değinirken, şunları kaydetti:

“Hamsu köprüsüne alternatif 2 yol yapılacak. Türbeye yeni ulaşım yolu açılacak. Toplu taşıma odaklı planlama hayata geçirilecek. Minibüs hatlarının ve taksilerin telefon uygulamasından takibi sağlanacak. Yer altı yol geçişleri ve dal çık yapımları değerlendirilecek. İmar Planlarında yol ve otopark revizyonu gerçekleştirilecek.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 543 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum