Özel çocuklardan muhteşem gösteri

Özel çocuklardan muhteşem gösteri

Bilecik Özel Eğitim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler izleyenleri mest etti. Özel çocukların muhteşem performansları ayakta alkışlandı.

Bilecik Özel Eğitim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler izleyenleri mest etti. Özel çocukların muhteşem performansları ayakta alkışlandı.

ozel-cocuklardan-muhtesem-gosteri1.jpg

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen kutlama programı renkli görüntülere sahne oldu. Programa katılan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, gösteriyi öğrenciler arasında izledi.

ozel-cocuklardan-muhtesem-gosteri2.jpg

Engelli bireylerin toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi, medeni bir toplum olmanın gereği olduğunu ifade eden Vali Kızılkaya yaptığı açıklamada; “Engelli vatandaşlarımız ve ailelerinin yaşadıkları sorunlar tüm insanların sorunudur. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşamdan kopmadan hayatlarını sürdürmeleri için meslek edinip üretken hale gelmesi, sağlık, eğitim, ulaşım ve rehabilitasyon başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarının karşılanması hepimizin ortak sorumluluğudur.  Devletimiz engelli vatandaşlarımızın bakımı, sağlığı, eğitimi, istihdamı ve toplumsal hayata katılımını kolaylaştıracak önemli mevzuat düzenlemeleri yapmıştır. Onlara göstereceğimiz ilgi ve sorunlarına bulacağımız çözümler, insana ve topluma duyulan saygının ve çağdaş toplum olmanın gereğidir” ifadelerini kullandı.

ozel-cocuklardan-muhtesem-gosteri3.jpg

Programa; Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, İl Jandarma Komutanı Muzaffer Sandal, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, bazı daire müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile diğer davetliler katıldı.

ozel-cocuklardan-muhtesem-gosteri4.jpg

Bu haber toplam 1286 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.