Özel Gereksinimli Çocuklar Bozüyük'ü Gezdi

Özel Gereksinimli Çocuklar Bozüyük'ü Gezdi

Mucizeler Tarihini Öğreniyor Projesi” kapsamında Eskişehir Bilecikliler Derneği önderliğinde Umuda Doğru Bir Işık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte düzenlenen Bilecik gezisi programında özel gereksinimli çocuklar çıktıkları tarihi gezi

Mucizeler Tarihini Öğreniyor Projesi” kapsamında Eskişehir Bilecikliler Derneği önderliğinde Umuda Doğru Bir Işık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte düzenlenen Bilecik gezisi programında özel gereksinimli çocuklar çıktıkları tarihi gezi kapsamında Bozüyük'ü ziyaret etti.

Sabah erken saatlerde 100 kişilik bir misafir grubu ile ilçeye gelen dernek üyeleri ziyaretlerine Manişar'daki Belediyeye ait Sosyal Tesis ile başladı. Burada kahvaltı eden misafir grubu ardından Bozüyük Kurtuluş Savaşı ve İnönü Zaferleri Anı Evi Seyir Terası’na geçti. Anı Evi’ni ilgiyle gezen misafirler, Anı Evi sorumlusu arkeolog Emre Algın’ın Osmanlı İmparatorluğu, 1. Dünya Savaşı, İnönü Savaşları, Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyetimizin ilanı gibi tarihimizin önemli dönemleri hakkında verdiği bilgileri büyük bir dikkatle dinlediler. Ardından Bozüyük Şehir Müzesi ve Arşivi'ne giden misafir grubu burada da sergilenen eserleri tek tek inceleyerek ilçenin tarihi geçmişi ve kültürü hakkında bilgi edindi.

ozel-gereksinimli1.jpg

ozel-gereksinimli2.jpg

ozel-gereksinimli3.jpg

Bu haber toplam 9 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.