ÖZGEN DE BELEDİYEYE ÇATTI!

ÖZGEN DE BELEDİYEYE ÇATTI!

CHP Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Seyfi Özgen, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, belediyeye eleştirilerde bulundu.

CHP’nin aday adayları Hüseyin Korkman ve İsmail Cinoğlu’nun ardından tanıtım toplantısı düzenleyen Seyfi Özgen, diğer aday adayları gibi hedefine Bilecik Belediyesi’ni aldı. Bilecik Belediyesince vaat edilen projeler ve çalışmalar üzerinden eleştirilerde bulunan Özgen, hazırladığı slayt eşliğinde uzunca bir sunum yaptı.

Özgen sunumunun son bölümünde partililere seslenerek aday belirleme sürecinde kendisine destek olmalarını istedi ve ‘Söz veriyorum bu kez farklı olacak’ dedi.

ozgen-de-belediyeye-catti2.jpg

İl Başkanı Metin Yaşar, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimlerinin önemine değindi. Metin Yaşar, 31 Mart seçimlerinin AK Parti’yi iktidardan düşüreceğini söyleyerek, “İktidardan düşecekleri ufukta göründü, onları bir telaş aldı” dedi.

Metin Yaşar ayrıca aday belirleme yöntemiyle ilgili tüm parti üyelerinin katılacağı bir önseçim istediklerini vurgulayarak konuyla ilgili sürecin devam ettiğini ifade etti.

Aday belirleme sürecinde aday adaylarına uyarılarda bulunan Yaşar, “Adayımız belirlenene kadar aday adaylarımıza büyük sorumluluk düşüyor. Birbirinizi karalamadan, kırmadan dökmeden sürecin tamamlanmasını istiyoruz. Projelerinizle, fikirlerinizle ön plana çıkarak bunları üyelerimizle, kamuoyu ile paylaşın” ifadelerini kullandı.

ozgen-de-belediyeye-catti3.jpg

Metin Yaşar’ın açılış konuşmasının ardından söz alan Belediye Başkan Aday Adayı Seyfi Özgen, hazırladığı slayt eşliğinde uzunca bir sunum yaptı. CHP’nin belediye meclis üyeliği görevini de yürüten Seyfi Özgen, toplantılarda yaşananlardan Bilecik Belediyesi’nin birçok çalışmasıyla ilgili tespitlerini ve eleştirilerini katılımcılarla paylaştı.

Seyfi Özgen, aday belirleme sürecinde partililerden destek isterken konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı:

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerle ilgili çalışmalarda Bilecik Belediye Başkanlığını On beş yıllık esaretinden kurtarmak ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla tekrar yönetmek adına hepimize zor bir görev düşeceği bilinciyle öncelikle başarılar diliyorum.

Bildiğiniz veya şimdi öğreneceğiniz üzere Bilecik Belediye Başkanlığına adaylık başvurumu Merkez İlçe Başkanlığımıza yaptım. Bazılarınızla birebir görüşmüş olmakla birlikte; hepinizi tek tek arayarak kendimi, görüşlerimi ve amacımı anlatma isteğime ne yazık ki kalan kısa süre elvermiyor. Bunun için sizden özür diliyorum. 

ozgen-de-belediyeye-catti4.jpg

Dileğim bana omuz vermeniz, seçimlerden başarı ile çıkacağımıza inanmanız ve sokağınıza, mahallenize, kentinize ses vermenizdir. Bugüne kadar mevcut iktidarın belediyesi hep sizin adınıza karar verdi.  Paylaşımcı, idealist ve Bilecikli olamadı. Bilecik neredeyse her açıdan kayırmaların ve tarihin kendisine yüklediği kimliğinin tek taraflı ve bilinçsizce şekillendirildiği bir on beş yıl yaşadı.

AK Parti belediyesi ne zaman size, çocuklarınıza fikrini sordu. İhtiyaçlarınızı, taleplerinizi, dertlerinizi, hislerinizi dinledi.

Şimdi lütfen kendinize sorun: Bilecik bu haliyle benim istediğim, planladığım ve çocuklarımın geleceğini hazırlayan bir kent olmaya hazırlandı mı, hazır mı? Oysa Bilecik’in geleceği ile ilgili bütün kararlar en çok bizi, Bilecik yaşayanını ilgilendiriyordu. Sağlık için, Eğitim için, Çalışmak için, Eğlenmek için, Spor için gidiyoruz.

Neden?

Çünkü hep gitmek zorunda bırakıldık. Hiçbir şey gelmedi, getirilmedi. Aday belirlenmesi ile hepimizi zor bir süreç bekliyor ama bu süreç başlamadan aday olabilmem için size ihtiyacım var.  Hep birlikte etkin ve yoğun olarak çalışmalara katılacağımız bir yerel seçim süreci bekliyor bizi. Şimdi yerel seçim sürecinin bir öncesindeyiz ve Belediye Başkanlığına partimizin adayı olarak gösterilebilmem için desteğinize ihtiyacım var. Kentim adına, partim adına, geleceğimiz adına sorumluluk almam gerektiğine inanarak Cumhuriyet Halk Partimize Bilecik Belediye Başkanlığına adaylık başvurumu yaptım.

ozgen-de-belediyeye-catti5.jpg

Şimdi sizden Başkan adayı belirlenmesi için bu karar sürecine katılmanızı, sorumluluk almanızı  ‘Olsam ne olur, olmasam ne olur’ demeden bana destek vermenizi istiyorum. Söz veriyorum, bu kez farklı olacak.

Birlikte başaracağımıza inanıp aday olmam için gerekli desteği veriniz. Bazen ‘çok şey’ değişir, ama hiç bir şey değişmez. Bazen de ‘bir şey’ değişir, her şey değişir... Bu nedenle önce yüreğinize sonra sizlere sesleniyorum. “Sen yoksan bir eksiğiz.” Takdir, karar ve sorumluluk sizindir.”

Özgen’in basın toplantısına, İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, belediye başkan aday adayları Hüseyin Korkman ve İsmail Cinoğlu, bazı ilçe başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri, belediye ve il genel meclisi aday adayları ile çok sayıda partili katıldı.

ozgen-de-belediyeye-catti6.jpg

Bu haber toplam 3463 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum