Özgür Özel'e pankartlı protesto!

Özgür Özel'e pankartlı protesto!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin il başkanlığını ziyareti esnasında Memur-Sen’in pankartlı protestosu ile karşılaştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin il başkanlığını ziyareti esnasında Memur-Sen’in pankartlı protestosu ile karşılaştı. CHP Bilecik İl Başkanlığı ile aynı binada bulunan Memur-Sen’in camından sarkıtılan pankartta “Memurun cebinden elini çek. CHP’nin başvurusu anayasa mahkemesi kararıyla. Memuru yıllık 4 bin 164 TL zarara uğrattınız. Özgür Özel, memurun bu zararını, aldığınız hazine yardımından ödeyecek misiniz?" ifadeleri yer aldı.

aw157974-02.jpg

ÖZGÜR ÖZEL YANIT VERDİ

Memur-Sen tarafından gündeme getirilen konuyla ilgili konuşan Özgür Özel ise “Ey yandaş” sendika diyerek Memur-Sen’i hedef aldı. Özgür Özel, CHP’nin AYM’ye yaptığı başvurunun ve AYM’nin aldığı kararın tüm memurlara eşitlik sağlanması için olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

aw157974-01.jpg

“Bugün ne oluyor biliyor musunuz? Hisseli harikalar kumpanyası. Devletin tüm imkanlarını hisse hisse arasında paylaşan yandaşların şimdi de sendikaya çıkmış: ‘CHP AYM’ye gitti. Düzenlemeyi iptal ettirdi. CHP yüzünden memurlar 345 liradan oldu.’ Allah'tan korkun. AYM diyor ki bu düzenleme eşitsiz, bu parayı herkese verin. Ey yandaş sendika, eğer mertsen, şu kadar utanmak varsa, şu kadar hukuktan nasibini almışsan, toplu iş sözleşmesini herkes alacak yazarsın, bu iş biter. Yok yapmıyorsan Recep Tayyip Erdoğan, eğer sende şu kadar vicdan varsa gelin, yarın Meclis’i toplayalım, bütün memurlara 345 lirayı verelim. Eşitlik için yaptık. Hakkaniyet için yaptık. Senin yandaşının kul hakkı yemesine, yedirmesine engel olmak için yaptık.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 970 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum