Panayırda Coşku Dolu Anlar Yaşandı

Panayırda Coşku Dolu Anlar Yaşandı

Osmaneli’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen tarihi Osmaneli Panayırı renkli etkinlikler ve unutulmaz anlarla dolu özel organizasyonlarla büyük bir coşkuyla devam ediyor.

Osmaneli’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen tarihi Osmaneli Panayırı renkli etkinlikler ve unutulmaz anlarla dolu özel organizasyonlarla büyük bir coşkuyla devam ediyor.

osmaneli-panayirinda-coskulu-gece.jpg

Tarihi Osmaneli Panayırı 5. Gününde de her kesimden vatandaşlara eğlence ortamı hazırladı.

Panayır günün erken saatlerinde çocuklar için düzenlenen etkinliklerle başlayıp, gecenin ilerleyen saatlerine kadar her yaş kesimine hitap eden eğlencelerle devam etti.

osmaneli-panayirinda-coskulu-gece1.jpg

osmaneli-panayirinda-coskulu-gece2.jpg

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin etkinliklere ilişkin yaptığı açıklamada etkinliklere katılımın yoğun olduğunu ve panayırın eğlenceli geçtiğini vurguladı.

Başkan Şahin yaptığı açıklamada;

“Neşe dolu aktiviteleriyle etkinliğin ilk saatleri coşkuyla geçti.

Etkinliklerimiz bu coşkuyla devam ederken, Lefke türkülerine olan sevgimizi ve bağlılığımızı kutlamak için özel bir an geldi. Lefke Türküleri albüm lansmanı, yerel sanatçılarımızın muhteşem sesleriyle gerçekleşti. Lefke türkülerinin duygu yüklü ezgileriyle dolu bu an, katılımcıları duygusal bir yolculuğa çıkardı.

Tarihi Osmaneli Panayır Etkinlikleri, unutulmaz anılarla dolu bir günü daha geride bıraktı. Bu özel etkinliğin her anını kutlamak için sabırsızlanıyoruz. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. Bu coşkulu etkinliği gelecek yıllarda da aynı heyecanla sürdürmeyi dört gözle bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Panayırda sahne alan Bursa Büyükşehir Belediyesi Çalgıcı Mektebi, gecenin sonunda muhteşem bir final sundu. Geleneksel enstrümanlarla çalınan melodiler izleyicilere harika bir gece yaşattı.

osmaneli-panayirinda-coskulu-gece3.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 4818 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum