Yarına dikkat!

Yarına dikkat!

Bilecik’te hafta sonu tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar Pazar günü havanın nasıl olacağını merak ediyor.

Bilecik’te hafta sonu tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar Pazar günü havanın nasıl olacağını merak ediyor. Son günlerde yükselen sıcaklıklarla kendilerini dışarıya atan Bilecikliler Pazar günü için plan yaparken bir yandan da hava durumunu takip ediyor.

PAZAR GÜNÜ PLAN YAPANLAR DİKKAT!

Cuma gecesi çakan şimşekler ve meteorolojiden gelen uyarılar vatandaşları tedirgin ederken şimdi gözler Pazar günü havanın nasıl olacağına çevrildi. Meteoroloji Pazar günü tahminlerini paylaşırken Bilecik için bir uyarı verdi.

TEDBİRLİ OLUNMALI

Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada, Cumartesi gecesi saat 23.00 ile Pazar günü saat 15.00 arasında gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı. Açıklamada, “17 Haziran 2023 Cumartesi gece saatlerinden itibaren Bursa ve Bilecik çevrelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar beklendiğinden, meydana gelebilecek yıldırım, sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 4732 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.