Pazar günü plan yapanlar dikkat!

Pazar günü plan yapanlar dikkat!

Bilecik'te bir süredir devam eden yağışlar son günlerde yerini güneşli havaya bıraktı. Peki Pazar günü hava nasıl olacak?

Bilecik'te bir süredir devam eden yağışlar son günlerde yerini güneşli havaya bıraktı. Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar ise kendisini dışarıya attı. Hafta sonunun gelmesi ile birlikte birçok vatandaş plan yapmaya başladı.

Peki Pazar günü hava nasıl olacak? Dışarıya çıkmayı düşünen vatandaşlar havanın nasıl olacağını merak ediyor. Uzun zamandır yazın gelmesini bekleyen ve güneşli havayı özleyen Bilecikli vatandaşlar güneşin kendini göstermesi ile birlikte Pazar günü için dışarıda planlar yapıyor. Ancak bir yandan da yine yağmur yağar mı endişesi yaşanıyor. Meteorolojiden gelen bilgiler yakından izleniyor.

METEOROLOJİDEN GÜZEL HABER

Bugün (10 Haziran Cumartesi) 25 dereceye kara yükselen sıcaklıklar yazın geldiği yorumlarını da beraberinde getirdi. Meteorolojiden alınan son bilgiler ışığında 25 dereceye kadar yükselen sıcaklıkların Pazar günü de devam etmesi bekleniyor.

Bilecik'te 11 Haziran Pazar günü için beklenen en yüksek sıcaklık 24 derece, en düşük sıcaklık ise 11 derece olark tahmin ediliyor. Son gelen tahminlerde herhangi bir yağış beklenmiyor.

Diğer yandan, yükselen hava sıcaklıklarının aynı şekilde önümüzdeki hafta boyunca devam edeceği tahmin ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3526 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.