Pazaryeri Belediye Meclisi toplandı

Pazaryeri Belediye Meclisi toplandı

Pazaryeri Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.

Pazaryeri Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. 
Belediye Başkanı Zekiye Tekin başkanlığında gerçekleşen toplantıda tek gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Ayrıca, Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikası ile ilgili bilgilendirme yapıldı. 

9ff6c2ba-255b-4a9a-b032-ddff05f0cf2f.jpg
BAŞKAN TEKİN YARDIMLAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Belediye Başkanı Zekiye Tekin, meclis gündeminin ardından deprem bölgesine yapılan yardımlarla ilgili bilgiler verdi. Ülkemizin zor zamanlardan geçtiğini dile getiren Zekiye Tekin, Pazaryeri’nin yardım konusunda oldukça yüksek bir performans gösterdiğini ifade etti. Zekiye Tekin, “Pazaryeri, beklenenin üstünde bir performans sergiledi. 5 tır odun gönderdik. 7 tır hayvan yeminin 3 tırı ilimizden gitti. 2 büyükbaş ve 42 küçükbaş hayvan kesimi yapılarak deprem bölgelerine et desteği sağlandı. Belediyemize ait araç ve personeller görev aldı halen bölgede olan arkadaşlarımız var. Allah devletimize zeval vermesin inşallah.” dedi. 
Deprem bölgesinden ilçeye 11 ailenin geldiğini ve bu ailelerin yakınlarının yanında kaldığını aktaran Zekiye Tekin, ailelere gereken desteklerin de sağlandığını bildirdi. 
Tekin ayrıca, Pazaryeri özelinde ise belediye olarak deprem yönetmeliğine uygun şekilde çalıştıklarını ve herhangi bir olumsuzluk olmadığını dile getirdi. 
ÇARŞI CAMİİ RESTORE EDİLECEK
Zekiye Tekin son olarak ilçe merkezinde bulunan Çarşı Camii’nin restore çalışmaları dolayısıyla boşaltılacağını belirterek belediye binasında bulunan dükkanlardan birini ibadet edebilecek şekilde hazırlamaya başladıklarını kaydetti.

b9dcd440-22ac-41eb-bf09-8cba6f26b054.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1314 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.