Pazaryeri Belediyesi araç filosunu genişletiyor

Pazaryeri Belediyesi araç filosunu genişletiyor

Pazaryeri Belediyesi, araç filosuna 12 adet yeni araç ekledi.

Pazaryeri Belediyesi, araç filosuna 12 adet yeni araç ekledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Kestel Belediyesi’nden hibe olmak üzere 8 adet, Devlet Malzeme Ofisi’nden satın alınan 1 adet araç olmak üzere 9 araç teslim alındı. Ayrıca, 3 hibe aracın daha yazışmalarının tamamlandığı önümüzdeki günlerde teslim alınacağı öğrenildi.

pazaryeri-belediyesi1.jpg

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, belediye garajında gerçekleşen teslim töreninde yaptığı konuşmada, yeni araçların Pazaryeri’ne hayırlı olmasını diledi. Araçların ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Zekiye Tekin, “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için araç filomuzu her geçen gün genişletiyoruz. 3 adet hibe aracın daha yazışmalarını tamamlandık en kısa sürede halkımızın hizmetine sunmayı hedeflerken, bugün ise 9 adet aracımızın hizmete sunulmasının gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

pazaryeri-belediyesi2.jpg

Araç teslim törenine, belediye meclis üyeleri Selami Özdil, Erkan Karakaş, Gökhan Değirmen, Volkan Onur, Hüseyin Ünal, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Soydan ve AK Parti İlçe Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Haluk Filizli, İl Genel Meclis Üyesi Alaattin Emral, İlçe Muhtarları, Kurum Amirleri ve vatandaşlar katıldı.

pazaryeri-belediyesi3.jpg

Ayrıca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tamamı hibe olarak 770 lt. kapasiteli 60 adet çöp konteyneri, 16 adet park ve bahçe tipi geri dönüşüm ayırma ünitesi ve 5 adet ofis tipi geri dönüşüm ayırma ünitesi de teslim alındı.

pazaryeri-belediyesi4.jpg

Kaynak:Duhan ADANA

Bu haber toplam 1572 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum