PAZARYERİ KİCKBOKS TAKIMI'NDAN BÜYÜK BAŞARI

PAZARYERİ KİCKBOKS TAKIMI'NDAN BÜYÜK BAŞARI

Pazaryerispor Kickboks Takımı, Sakarya'nın Akyazı ilçesinde gerçekleşen ve 800 sporcunun katıldığı Türkiye Kickboks 2. Etap Lig Şampiyonasında büyük bir başarıya imza attı. Minikler kategorisinde Nisa İmran Torun 47 kilogramda Türkiye birincisi olurken Şükrü Ertekin'de yine 47 kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu. 

Pazaryerispor Kickboks Takımı Antrenörü Fehmi Piliç yaptığı açıklamada, Pazaryerili sporcularla ilçeyi dünyaya tanıtmak istediklerini ve milli takıma sporcu göndermek için çaba sarfettiklerini belirtti. 

kickboks-takimindan-buyuk-basari2.jpg

Turnuvada dereceye giren sporculara ve Pazaryerispor Başkanı Muzaffer Yalçın'a teşekkür eden Piliç,"Takımımız yoğun ve tempolu bir şekilde  yaptığı antremanlardan  sonra  yapılan maçlardan güzel sonuçlar  aldı. Sporcu kardeşlerimizin azmi  takımımıza  güzel  paun kazandırıyor" dedi.

Pazaryerispor Kulüp Başkanı Muzaffer Yalçın'da elde edilen başarının gurur verici olduğunu dile getirerek şöyle konuştu:

"Pazaryeri kickboks  takımı sporcularımız Akyazı'dan birincilik alarak bizi yine mutlu ettiler ve gururlandırdilar. Dereceye giren giremeyen, emek sarfeden, mücadele eden tüm sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Başarılarda büyük pay sahibi antrenörümüz Fehmi Piliç kardeşime özverisinden, mücadelesinden ve azminden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Hep birlikte başaracağız Pazaryeri kazanacak" dedi. 

kickboks-takimindan-buyuk-basari3.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6753 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum