Pazaryerililerden Mustafa Yaman’a coşkulu karşılama

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, seçim çalışmaları kapsamında Bilecik Pazaryerililer Derneği’ni ziyaret etti.

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, seçim çalışmaları kapsamında Bilecik Pazaryerililer Derneği’ni ziyaret etti. Burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Mustafa Yaman dernek üyeleri ile bir araya geldi.

pazaryerililerden-mustafa-yamana-coskulu-karsilama1.jpg

Mustafa Yaman, burada yaptığı konuşmada, projelerinden ve hedeflerinden bahsetti. Pazaryerili vatandaşlara desteklerinden ötürü teşekkür eden Mustafa Yaman, Bilecik’in son 5 yılda alamadığı hizmetleri geri getireceklerini ifade etti. Bileciklilerin AK Parti belediyeciliğini özlediğini her ortamda gördüklerini anlatan Mustafa Yaman, “Derdimiz Bilecik, derdimiz hizmet” dedi.

pazaryerililerden-mustafa-yamana-coskulu-karsilama2.jpg

Mustafa Yaman’ın Pazaryerililer Derneği ziyaretine; Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer ile çok sayıda partili eşlik etti.

pazaryerililerden-mustafa-yamana-coskulu-karsilama3.jpg

Bu haber toplam 513 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum