Pelitözü Gölpark’ta rekor
Bilecik’te hafta sonu etkili olan güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, park ve mesire alanlarına akın etti.
Bilecik’te hafta sonu etkili olan güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar, park ve mesire alanlarına akın etti. Şehrin en gözde dinlenme noktalarından biri olan Pelitözü Gölpark, bu hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı ve yeni bir rekora imza attı.
Cumartesi günü 1850, Pazar günü ise 2594 araç girişinin yapıldığı Pelitözü Gölpark’a iki günde toplam 4444 araç giriş yaptı. Bu rakam, Gölpark tarihinin en yoğun hafta sonu olarak kayıtlara geçti.
Aileleriyle birlikte doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen vatandaşlar, göl çevresinde yürüyüş yaptı, piknik alanlarını doldurdu ve çocuklarıyla keyifli saatler geçirdi.
Bu haber toplam 561 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.