Play-Off’lardan çekildiler!

Play-Off’lardan çekildiler!

Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, Pazar günü Söğütspor ile oynayacakları müsabakanın Pazaryeri ilçe stadına alınmasının ardından Play-Off gruplarından çekildiklerini duyurdu.

Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, Pazar günü Söğütspor ile oynayacakları müsabakanın Pazaryeri ilçe stadına alınmasının ardından Play-Off gruplarından çekildiklerini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, karar sürecinde kendileri ile iletişime geçilmediği kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi:

“Bilecik Valiliği’nin almış olduğu karar doğrultusunda Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü ve Söğütspor arasında 05.05.2024 pazar günü oynanacak olan maçın tarafsız saha olan Pazaryeri ilçe stadyumuna alınmasına Gençlerbirliği Spor Kulübü'ne sorulmaksızın karar verildiği tarafımıza bildirilmiştir.

Oysa ki biz Osmaneli Gençlerliği Spor Kulübü - Söğütspor ile yaptığımız ilk play-off karşılaşmasında tek bir seyirci bile götürmeden Söğütspor’un sahasında oynanıp gelmiştir. Bizim kulüp olarak beklentimiz Söğütspor Kulübü'nün de seyirci getirmeden buradaki müsabakayı Osmaneli stadında oynayıp gitmesi yönündedir.

Ne var ki valiliğimiz böyle bir karar almışsa bizim de bu ligde mücadele eden bir kulüp olarak bu karara uyma zorunluluğumuz var. Bundan kaynaklı olarak Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü yönetimi olarak aldığımız karar doğrultusunda 2023-2024 play-off gruplarından çekildiğimizi belirtmek isteriz.

Tüm sporseverlerin bilgisine sunarız."

Bu haber toplam 193 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.