POLİS AĞLAYAN ÇOCUĞU TESELLİ ETMEK İÇİN ÇABALADI

POLİS AĞLAYAN ÇOCUĞU TESELLİ ETMEK İÇİN ÇABALADI

Bilecik´te meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada annesi ve babası yaralanan 3 yaşındaki çocuğun “anne” yakarışı yürekleri burktu.

Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada annesi ve babası yaralanan 3 yaşındaki çocuğun “anne” yakarışı yürekleri burktu.
Alınan bilgiye göre, merkez Aşağıköy'den Bilecik'in İstasyon Mahallesi'ne seyir halinde bulunan Eray Yıldırım idaresindeki 11 EC 347 plakalı otomobil, virajı alamayarak Yüksek Hızlı Tren (YHT) köprü duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Eray Yıldırım ve eşi Sıdıka Yıldırım yaralandı. Otomobilde bulunan 3 yaşındaki Veysel Yıldırım ve Yusuf Yıldırım (8) ise polis ekipleri tarafından polis otosuna alındı. Kaza sırasında yaralanan küçük Veysel “Anne” diyerek ağlayınca, kazayı gören vatandaş küçük çocuğu kucağına alarak gezdirmeye başladı. Bu sırada ambulansta ilk müdahale yapılırken annesini görünce tekrar “Anne, anne” diye ağlamaya başlayan küçük Veysel'i ambulansın olduğu yere götüren vatandaş, annesini göstererek çocuğu teselli etmeye çalıştı. Bu sırada polis memuru küçük çocuğu kucağına alarak, ağlamasın diye sırtını sıvazladı. Diğer polisler de çocuğun ağlamaması için ellerinden geleni yaptılar. Yaralılar, ilk tedavinin ardından Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocuklar ise Çarşı Polis Karakolu memurları tarafından aile yakınlarına teslim edildi.
Trafik ekipleri kazayla ilgili tutanakları tuttuktan sonra olay yerinden ayrıldılar.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.