Polis son anda yetişti!

Polis son anda yetişti!

Kendisini telefonda polis olarak tanıtan dolandırıcılar hedeflerine aldıkları yaşlı adamın dolandırıcılık olayına karıştığını söyleyerek verdikleri hesap numarasına tüm parasını yatırmalarını istedi.

Kendisini telefonda polis olarak tanıtan dolandırıcılar hedeflerine aldıkları yaşlı adamın dolandırıcılık olayına karıştığını söyleyerek verdikleri hesap numarasına tüm parasını yatırmalarını istedi. M.A. isimli şahıs yaşadığı bu telefon görüşmesini görevi başındaki trafik polislerine bildirdi. Trafik ekipleri de konuyu asayiş şube ekiplerine iletti. Bu esnada mağdur şahıs M.A. eşinin evde olduğunu ve olaydan bilgisi olarak evdeki tüm birikimlerini bankaya götürmek üzere hazırlandığını bildirdi. Telefonla ulaşılmaya çalışılan M.A.’nın telefonu sürekli meşgul olunca evine gidildi. Ancak M.A.’nın evindeki birikimlerini alarak dolandırıcıların verdiği hesaba yatırmak üzere bankaya gittiği belirlendi. Evindeki altınlarını kuyumcuda bozduran M.A. 77 bin 840 TL’yi bankada yatırmak üzere iken bulundu.

9 adet ata altın, 2 adet bilezik, 1 çift altın küpe ve 1 adet gram altın bozduran mağdur şahsın altınları kuyumcudan geri alınarak kendisine teslim edildi.

polis-son-anda-yetisti1.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3030 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.