Polisten kaçan şahsın üzerinden cephanelik çıktı

Polisten kaçan şahsın üzerinden cephanelik çıktı

Polis ekipleri tarafından üst araması yapılmak istenen şahıs kaçmaya başladı.

Polis ekipleri tarafından üst araması yapılmak istenen şahıs kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucunda yakalanan şahsın üzerinden kurusıkıdan bozma 3 adet tabanca çıktı.

Edinilen bilgilere göre, asayiş şube müdürlüğüne bağlı ekipler Kent Ormanı civarında park halinde bulunan bir ticari taksiden şüphelendi. Takside bulunan bir erkek ve bir bayan şahısla ilgili kimlik sorgulaması yapıldı. Sorguda, bayan şahsın ‘Kayıp’ olarak arandığı tespit edildi.

Ekipler, A.A. isimli erkek şahsa üst araması yapmak istedi ancak şahıs kaçmaya başladı. Bu esnada üzerinde bulunan 1 adet kurusıkıdan bozma tabancayı yol kenarına atan şahıs kovalamaca sonunda yakalandı. Şahsın üzerinde ve çantasında yapılan aramada; 3 adet kurusıkıdan bozma tabanca, 5 adet şarjör ve 8 adet fişek, kurusıkıdan bozmada kullanılan mengene ve kılavuz, çeşitli ebatlarda 3 adet namlu, 2 adet bıçak, 4 adet Yiv-Set açıcı aparat ve çeşitli materyaller ele geçirildi.

Araması olan bayan şahıs gerekli işlemler yapıldıktan sonra serbest bırakılırken, şüpheli A.A isimli şahıs ise çıkarıldığı adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

polisten-kacan-sahsin-uzerinden-cephanelik-cikti1.jpg

Bu haber toplam 6019 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum