Porland, Kadın Futbol Takımının ana sponsoru oldu

Porland, Kadın Futbol Takımının ana sponsoru oldu

Porland, Bilecikspor Kadın Futbol Takımı ana sponsorluğu için Bilecikspor Kadın Futbol Takımı ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Porland, Bilecikspor Kadın Futbol Takımı ana sponsorluğu için Bilecikspor Kadın Futbol Takımı ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.  İmza töreninde konuşan Porland Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pamukçu, “Kadınlarla spor alanında da hep birlikte yeni başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

porland1.jpg

Çıktığı maçları büyük farklarla kazanan Bilecikspor Kadın Futbol Takımı’nın ana sponsorluğunu üstlenen ve takıma ismini veren Porland, spor alanında kadınları desteklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün Bilecikspor Kadın Futbol Takımı ile Porland arasında gerçekleşen imza töreni kapsamında Porland, ana sponsor olarak 2022-2023 sezonunda da takımın gücüne güç katmayı sürdürecek. 

“Kendimizi kadın dostu olarak tanımlıyoruz”

Porland Bilecik fabrikasında gerçekleştirilen, kadın futbolcular, teknik heyet ve bazı yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı imza töreninde konuşan Porland Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pamukçu, sponsorluğun her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyerek,  “Porland olarak; 70 milyon üretim kapasitemizle, kadın istihdamını ve kadınların işgücüne katılımını artırmak için kadınlara daha fazla kariyer ve iş fırsatı sunmayı temel görevimiz kabul ediyoruz. Yüzde 60’a varan beyaz yaka kadın çalışan oranımızın yanı sıra yönetim kurulumuzun yüzde 60’ını, üretimimizin ise neredeyse yarısını kadınlar oluşturuyor. Bu vizyonumuzla beraber kadınların her alanda desteklenmesi için kararlı çalışmalar yürütüyoruz. Porland Bilecikspor Kadın Futbol Takımı’nın ana sponsorluğunu da bu kapsamda oldukça önemsiyoruz. Spor alanında da hep birlikte yeni başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum” diye konuştu. 

porland2.jpg

İmza törenine katılan Bilecikspor Kulübü Başkanı Ali Muyşin ise sponsorlukla ilgili şunları söyledi: “Porland gibi her zaman sporun ve kadınların destekçisi olan büyük bir firmanın kulübümüze olan desteği bizler için çok değerli. Bilecikspor Kadın Futbol Takımı olarak Porland’dan aldığımız güçle yeni sezona hızlı bir giriş yapacağız. Takımımız artık Porland Bilecikspor Kadın Futbol Takımı olarak başarılı müsabakalarla kendini gösterecek. Kendilerine her daim bizleri destekledikleri için teşekkür ediyoruz.” 

porland3.jpg

Kaynak:Aslı KARA

Bu haber toplam 1891 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.