Porland, voleybol takımına sponsor oldu

Porland, voleybol takımına sponsor oldu

Bilecik'in köklü sanayi kuruluşlarından Porland, yeni sezonda Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü Kadın Voleybol Takımı’nı forma sponsoru olarak destekleyecek.

Bilecik'in köklü sanayi kuruluşlarından Porland, yeni sezonda Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü Kadın Voleybol Takımı’nı forma sponsoru olarak destekleyecek.

TVF 2022-2023 Kadınlar 2. lig 10. grupta yer alan Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü Kadın Voleybol Takımı’nın forma sponsorluğunu üstlenen Porland, yeni sezonunda takımın mücadelesinde yanında olacak.

“Amacımız; kadınları hayatın her alanında cesaretlendirmek”

Bilecik’i temsil eden kadınları desteklemekten dolayı mutlu olduklarını vurgulayan Porland Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Pamukçu, sponsorlukla ilgili şunları söyledi: “Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü Kadın Voleybol Takımı ile yeni bir iş birliğine imza atıyoruz. Umuyorum ki bu ilk adım uzun yıllar sürecek bir birlikteliğe vesile olur. Porland olarak amacımız; kadınları hayatın her alanında cesaretlendirmek, onlara ilham vermek ve atacakları her ilk adıma vesile olmak. Voleybol takımında yer alan kadın oyuncularımızın maçlarda son ana kadar gösterecekleri azim, mücadele ve cesaret ile göğsümüzü kabartacağına yürekten inanıyorum.”

Porland’ın desteğine yönelik açıklamalarda bulunan Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz altyapılarında bulunan 8-18 yaş arası 90 sporcunun, uzman kadrolar eşliğinde ve düzenli olarak gerçekleştirilen antrenmanlarla voleybol eğitimi aldığını vurguladı. Yıldız adaylarını Türk sporuna kazandırmak için eğitimlerini ve ilerlemelerini takip ettiklerini ifade eden Ahmet Korkmaz, “Yürüttüğümüz çalışmalarla, sporcularımızın şehrimizin gururu olmalarını amaçlıyoruz. Bu noktada bizden desteğini esirgemeyen Porland’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 

porland1.jpg

Bu haber toplam 2546 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.