PTT'DEN ÖZEL DESTEK

PTT'DEN ÖZEL DESTEK

Bilecik PTT, Türk Silahlı Kuvvetleri Personeline Özel İndirim Uygulayacak

Bilecik PTT, Türk Silahlı Kuvvetleri Personeline Özel İndirim Uygulayacak
Bilecik Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) şubesi, Türk Silahlı Kuvvetleri personeline ve ailelerine yönelik özel bir indirim kampanyası başlattı. PTT AŞ ile Millî Savunma Bakanlığı arasında yapılan iş birliği çerçevesinde gerçekleştirilen bu adım, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına destek ve teşekkürün bir ifadesi olarak hayata geçiriliyor.

ptt2.jpg

Kampanya kapsamında, Terörle Mücadele Harekâtı gibi önemli bölgelerde görev yapan ve canları pahasına hizmet veren kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile birinci derece aile bireylerine yönelik %30 indirim uygulanacak. Bu indirim, yurt içi kargo gönderimlerinde geçerli olacak ve PTT iş yerlerinde ilgili kimlik kartlarının ibraz edilmesiyle sağlanacak.
PTT AŞ´DEN TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNE ÖZEL DESTEK
PTT AŞ yetkilileri, bu kampanyanın amacının Türk Silahlı Kuvvetleri personeline moral ve motivasyon sağlamak olduğunu belirtiyorlar. Kampanya ile Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve ailelerine destek olmayı ve onlara teşekkür etmeyi amaçladıklarını ifade eden PTT yetkilileri, bu özel indirimin TSK personelinin ve ailelerinin günlük hayatlarını bir nebze olsun kolaylaştırmasını umut ettiklerini dile getiriyorlar.
Türk Silahlı Kuvvetleri personeli ve ailelerine yönelik bu özel indirim kampanyasıyla ilgili detaylı bilgiler, Bilecik PTT şubelerinden ve PTT'nin resmi internet sitesinden edinilebilir.

ptt.jpg

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.