“Ramazan Ayı bir fırsat”

“Ramazan Ayı bir fırsat”

Yeşilay Bilecik Şube Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Ramazan Ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yeşilay Bilecik Şube Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Ramazan Ayı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Ramazan ayı nefsimizi kontrol altına aldığımız, irademize hâkim olduğumuz bir ay. Bağımlılıklardan uzak durmak; ruhen ve bedenen kötü alışkanlıklardan arınmak için de çok güzel bir fırsat.” ifadelerini kullandı.

Muzaffer Tekelioğlu, gazetemize yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan Ayı’nın iyi ve sağlıklı bir yaşam için önemli olduğuna dikkat çekerek, şunları kaydetti:

“Başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam âlemine hayırlı Ramazanlar diliyorum. Ramazan ayı nefsimizi kontrol altına aldığımız, irademize hâkim olduğumuz bir ay. Bağımlılıklardan uzak durmak; ruhen ve bedenen kötü alışkanlıklardan arınmak için de çok güzel bir fırsat. Bu ay sağlığımızın kıymetini bilmek için kendimize vesileler oluşturarak ve bağımlılık yapacak tüm madde ile davranışlardan uzak durarak Ramazan’ı hakkıyla yaşayabiliriz. Tüm vatandaşlarımız sağlığa ve sıhhate davet ederken, bağımlılıklarından kurtulmak isteyenleri Bilecik YEDAM’da beklediğimizi hatırlatmak isteriz. Halkımıza bir kez daha hayırlı Ramazanlar; sağlıklı ve bağımlılıktan uzak günler diliyorum.”

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1183 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.