Rezalet!

Rezalet!

Bilecik’te, Pazartesi günleri kurulan kapalı pazar önünde yaşanan trafik keşmekeşliği adeta rezalet boyutuna ulaşmaya başladı.

Bilecik’te, Pazartesi günleri kurulan kapalı pazar önünde yaşanan trafik keşmekeşliği adeta rezalet boyutuna ulaşmaya başladı. Kapalı pazar alanı önünde trafik düzenlemesi yapılması için yapılan çağrılara duyarsız kalan idarecilere bir de duyarsız sürücüler eklenince vatandaş çileden çıktı.

rezalet1.jpg

Bilecik’in en önemli sorunları arasında yer alan trafik sorunuyla ilgili halen köklü ve kalıcı bir çözüm üretilebilmiş değil. Kent merkezinden artık mahalle aralarına kadar taşan trafik sorunu bazı noktalarda ise kangrene dönüşmüş durumda. İşte Hürriyet Mahallesi’nde bulunan kapalı pazar alanının önünden geçen yol bu noktalardan bir tanesi. Vatandaşların bu bölgeyle ilgili şikâyetleri çok kez gündeme gelmesine rağmen yetkililer henüz bir çözüm üretmiş değil. Gün geçtikçe büyüyen sorun karşısında vatandaşın çektiği çile bir yana artık rezaleti aratmayacak görüntüler kaydedilmekte.

Geçtiğimiz Pazartesi günü kurulan kapalı pazarda yine trafik keşmekeşlikleri ortaya çıkarken bu kez vatandaşın yaşadıkları rezalet boyutuna ulaştı. Durum karşısında isyan bayrağını çeken vatandaş bir kez daha yetkililere sesini duyurmaya çalıştı.

rezalet2.jpg

Trafik akışını kolaylaştırıcı önlemlerin alınmadığı bölgede duyarsız bir sürücünün aracını yolun ortasına bırakması trafiği kilitledi. Yolda uzun araç kuyrukları oluşurken korna sesleri adeta bütün mahalleden duyuldu. Vatandaşlar durum karşısında oldukça sert tepki gösterirlerken yetkililerden artık bu bölgede düzenleme yapmalarını istediler.

Zabıta ekiplerinin dönem dönem pazar alanı etrafında görev aldıklarını söyleyen vatandaşlar bu rezaletin daha fazla büyümeden önlenmesi gerektiğine dikkat çektiler. Pazar alanı etrafında kalıcı çözümler üretilmesini isteyen vatandaşlar, yerel seçimler öncesi belediye başkanlığına talip olan herkesin kentin trafik sorununa kafa yormalarını ve çözüm üretmelerini talep ettiler.

rezalet3.jpg

Vatandaşlar son olarak bahse konu bölgede trafiği düzenlemenin kimin işi olduğunu sorgularken, “Burasıyla belediye mi ilgilenecek emniyet mi bilemiyoruz. Zabıtalara söylediğimizde trafik işinin emniyetin olduğunu söylüyorlar. Vatandaş çile çekiyor çilenin sorumlusu belli değil…” ifadelerini kullandılar.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2132 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum