Rüşvet olayında ilk mahkeme görüldü!

Rüşvet olayında ilk mahkeme görüldü!

Bilecik Belediyesi’nde yaşanan rüşvet olayında suçüstü yakalanarak tutuklanan Kayı A.Ş.’nin eski yönetim kurulu başkanı Selçuk Erdağı ve soruşturma kapsamında görevinden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Semih Şahin’in yargılanmalarına başlandı.

Bilecik Belediyesi’nde yaşanan rüşvet olayında suçüstü yakalanarak tutuklanan Kayı A.Ş.’nin eski yönetim kurulu başkanı Selçuk Erdağı ve soruşturma kapsamında görevinden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Semih Şahin’in yargılanmalarına başlandı. Semih Şahin ve Selçuk Erdağı, Bilecik Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada hakim karşısına çıktı.

Selçuk Erdağı, güvenlik güçleri nezaretinde cezaevinden adliyeye getirilirken, Semih Şahin ise eşi, aile fertleri ve yakınları ile birlikte adliyeye geldi. Bilecik ve ülke gündemini sallayan rüşvet olayıyla ilgili ilk duruşma 30 Eylül Cuma günü saat 10.00’da başladı. Mahkeme başkanı, sanık ve müştekilere sorularını yönelterek dinledikten sonra avukatlar tarafından savunmalar yapıldı.

Yaklaşık 7 saat süren mahkeme sonucunda Selçuk Erdağı’nın tutukluluk halinin devamına, Semih Şahin’in ise tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

İkinci duruşma tarihi olaraksa 21 Ekim belirlendi.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5146 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum