Rüşvetin ardından şimdi de uyuşturucu skandalı, yarım kilodan fazla esrar ve kenevir ele geçirildi!

Rüşvetin ardından şimdi de uyuşturucu skandalı, yarım kilodan fazla esrar ve kenevir ele geçirildi!

Söğüt'te gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda yakalanan Mustafa Ada isimli şahsın CHP İnhisar Gençlik Kolları Başkanı olduğu iddia edilirken, Bilecik Belediyesi'nde çalıştığı öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda Söğüt'te motosikleti ile durdurulan şahsın üzerinde ve evinde arama gerçekleştirildi. Arama neticesinde 656 gram kubar esrar ve 119 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Şahıs hakkında yasal işlem başlatılarak gözaltına alındı.

Gelinen süreçte, şüpheli Mustafa Ada'nın CHP İnhisar Gençlik Kolları Başkanı olduğu iddia edilirken, Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde çalıştığı öğrenildi. Rüşvet skandalının yankıları süren CHP ve Bilecik Beeldiyesi'nde şimdi de uyuşturucu skandalı büyük sansasyon meydana getirdi.

Öte yandan, AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Evlatlarınızı uyuşturucu ve benzeri durumlara karışmamaları için CHP gençlik kollarından uzak tutun." dedi.

Karadayı, açıklamasında, şunları kaydetti: "

Rüşvetler havada uçuşurken Bilecik belediyesinde birde uyuşturucu skandalı..

Genç kardeşim kötülüklerden uzak durmak ve korunmak için kendini Chp gençlik kollarından UZAK tut..

Kıymetli büyüklerim sizlerde evlatlarınızı uyuşturucu vb durumlara karşımaması adına CHP gençlik kollarından UZAK tutun.."

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 7680 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum