Sabiha Gökçen Sosyal Tesisi açıldı

Bilecik Belediyesi tarafından Beşiktaş Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Sabiha Gökçen Çocuk Sosyal Tesisi hizmete açıldı.

Bilecik Belediyesi tarafından Beşiktaş Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Sabiha Gökçen Çocuk Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Geçtiğimiz yıllarda kar yağışı sonrası çatısı çöken ve atıl halde kalan tesis gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde içerisinde çok amaçlı etkinlik odaları, çocuk park ve oyun alanlarının yer aldığı yeni bir kreşe dönüştürüldü.

sabiha-gokcen-sosyal-tesisi1.jpg

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, sosyal tesis hakkında yaptığı açıklamada, Beşiktaş Mahallesi'nde önemli bir eksikliğin giderileceğini belirterek, TOKİ ve İstiklal Mahallesi'nde de sosyal tesisler yapacaklarını ifade etti. Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, konuyla ilgili şunları kaydetti:

sabiha-gokcen-sosyal-tesisi2.jpg

"Türkan Saylan ve Zübeyde Hanım Çocuk Sosyal Tesislerimize bir yenisini eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Beşiktaş Mahallemize de yeni bir çocuk sosyal tesisi açtık. Sizlerin de bildiği gibi önceki yıllarda yağan kar nedeniyle çatısı çöktüğü için bu atıl alanı kullanamıyorduk. Yaklaşık iki ay önce buradaki spor ve yaşam merkezini karşı tarafa taşıdıktan sonra burada güzel kurgulanmayan planı kendi mimarlarımız ve ekibimizle daha kullanışlı hale getirerek, çocuk sosyal tesisine çevirdik. Bu mahalledeki çocuklarımızı burasını daha iyi ve verimli şekilde kullanmış olacaklar. Annelerimiz daha rahat edecek. Çocukları burada uzman eğitmenlerimizin gözetiminde yarınlara en güzel şekilde yetiştirilmiş olacak. Sabiha Gökçen Çocuk Sosyal Tesisi’miz, Beşiktaş Mahallemiz ile çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun. Bilecik Belediyesi olarak TOKİ ve İstiklal Mahallemize de bu tür güzel tesisleri kazandıracağız.’’ ifadelerini kullandı.

sabiha-gokcen-sosyal-tesisi3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1048 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum