SADIK TAŞ BAŞVURUSUNU YAPTI

SADIK TAŞ BAŞVURUSUNU YAPTI

Uzun yıllar Bilecik Defterdarlığı’nda memurluk yapan ve Türkiye Kamu-Sen’in İl Temsilciliği görevini yürüten Sadık Taş, MHP’den Merkez İlçe İl Genel Meclisi Aday Adayı oldu. Sadık Taş, partisinin il başkanlığında düzenlenen törende, müracaat dosyasını İl Başkanı Mehmet Karuk’a teslim etti.

sadik-tas3.jpg

İl Başkanı Mehmet Karuk, burada yaptığı konuşmada, 31 Mart yerel seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, “Belediye başkan adaylarımızı belirledik ve şimdi il genel meclisi ile belediye meclisi için müracaatları alıyoruz. 31 Mart seçimlerinde Merkez İlçe’den 5 üye seçilecek ve bizim amacımız 2 üye çıkarmak” şeklinde konuştu.

Aday Adayı Sadık Taş ise çıktığı hizmet yolculuğunun hayırlı olmasını dileyerek destek istedi. Seçimlerden başarıyla çıkacaklarına inandığını kaydeden Sadık Taş, “Ortak akılda birleşen, kaliteli hizmet sunan ve 24 saat ulaşılabilir olacağım. Siyaset eksenli değil hizmet eksenli bir görev için yola çıktığımızı ilan etmek istiyorum. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece başarılı oluruz” dedi.

sadik-tas2.jpg

Sadık Taş’ın aday adaylığı müracaatı için düzenlenen törene, Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan, Bilecik Belediye Başkan Adayı Akın Atakan, Bozüyük İl Genel Meclisi İ. Zeki Uyanık ve partililer katıldı.

SADIK TAŞ KİMDİR?

1963 Kurtköy doğumlu olan Sadık Taş, ilköğrenimini Kurtköy’de, ortaöğrenimini Eskişehir’de tamamladı. Bilecik Ticaret Meslek Lisesi’ni bitirdikten sonra Pazaryeri Meslek Yüksek Okulu Bilgisayarlı Muhasebe Bölümü’nden mezun oldu.

Maliye Bakanlığı bünyesinde 32 yıl memurluk görevinde bulunduktan sonra emekliye ayrıldı.

Uzun yıllar sendikacılık yaparak Türkiye Büro-Sen ve Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği görevlerini yürüttü.

Bilecik FM’in kuruculuğunu yaptı.

Kurtköyspor ve Bilecik Anadolu Gençlerbirliği Spor Kulübü’nde başkanlık yaptı.

Bilecik Türk Ocakları’nda 20 yıl yönetim kurulunda yer aldı.

sadik-tas4.jpg

 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 8377 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum