Sağlık-Sen’den keyifli gezi

Sağlık-Sen’den keyifli gezi

Sağlık-Sen Bilecik Şubesi tarafından üyelerine özel geniş katılımlı bir gezi programı düzenlendi.

Sağlık-Sen Bilecik Şubesi tarafından üyelerine özel geniş katılımlı bir gezi programı düzenlendi. Sağlı-Sen üyeleri ve aileleri Ormanya-Maşukiye-Cam Teras ve Ters Ev gezisi ile keyifli bir hafta sonu geçirdi.

saglik-senden-keyifli-gezi.jpg

Sağlık-Sen Bilecik Şube Başkanı Emrah Göztepe, keyifli geziye ilişkin yaptığı değerlendirmede, eşine az rastlanır bir etkinliğe imza attıklarını belirterek bundan sonrada bu ve benzeri etkinlikleri gerçekleştirmek istediklerini ifade etti.

Emrah Göztepe, açıklamasının devamında, şunları kaydetti:

“Genç ve Vizyoner yönetimimizle kusursuz planlanan, Bilecik’te şimdiye kadar eşi görülmemiş katılımla gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuz en ince ayrıntısına kadar profesyonel düşünülmüş eşsiz mükemmellikte değerli üyelerimiz ve saygı değer aileleri tarafından tam not almıştır.

saglik-senden-keyifli-gezi1.jpg

Görevi insanı yaşatmak olan. Her durumda görev yapmaya hazır, mesai mefhumu olmayan, görevinin ve görevin gerektiği sorumluluklarının tam olarak farkında olan bu uğurda canını bile feda eden sağlık profesyonellerinin, sağlık emekçilerinin yoğun emek, iş yükünden kaynaklanan yorgunluklarının azaltılması ve aileleriyle hoş vakit geçirmeleri moral, motivasyon adına düzenlediğimiz organizasyonumuzda katılımcı sayımız 240 otobüs sayımız 6 olunca planlamanın eksiksiz, organizasyonun kusursuz olması gerekliydi. Bu sebeple her otobüste 1’er rehber ve yaşanması muhtemel olumsuzluklar için yönetim kurulu ve temsilci arkadaşlarımız mevcuttu.

saglik-senden-keyifli-gezi2.jpg

İlk olarak doğa ile iç içe, yeşilin her tonunu içinde barındıran, nehir manzaralı ve eşsiz lezzetler sunan bünyesinde birçok faaliyeti bulunduran nezih ve kaliteli bir ortamda açık büfe kahvaltı ile programımız başladı.

İkinci etapta hem yetişkin hem de çocuklara hitap eden, orman içerisinde geniş gezme alanları, hobbit evleri, orman kütüphanesi, hayvanat bahçesi cafe ve restaurantlarıyla birlikte bol oksijen barındıran Avrupa’nın en büyük doğal yaşam parkı “Ormanya Tabiat Parkı” ile 2. Etabımızı tamamladık.

Üçüncü etapta sosyal medyada büyük ilgi gören, yer çekimine karşı duran “Ters Ev” ve son yılların en popüler gidilecek yerleri arasında özellikle hafta sonu kaçamaklarının en gözde yerleri arasında bulunan, Karadeniz’in zengin bitki örtüsünü andıran yeşillikleri, dereleri, şelaleri ile muhteşem bir doğaya sahip, ismini “aşık” anlamına gelen “maşuk” tan alan “Maşukiye” de yürüyüş, Atv, UTV turları ve bol bol fotoğraf ile devam etti.

saglik-senden-keyifli-gezi3.jpg

Son olarak Kartepe’de farklı konseptli seyir terası olma özelliğine sahip yemyeşil Saman Dağları’nın arasında Sapanca Gölü manzarası ile “Ayrı Gezegen Cam Teras” ile tamamlandık.

Uzun ve eğlenceli geçen gezimiz dönüş yolunda bölgenin meşhur ıslama köftesi ikramımız ile son buldu.

saglik-senden-keyifli-gezi4.jpg

Katılımları ile bizleri onurlandıran tüm üyelerimiz ve ailelerine, organizasyonda emeği geçen yönetim kurulu üyelerine, çok değerli temsilcilerimize, tur şirketi ve rehberlerine sonsuz teşekkürlerimizi iletirken her ne kadar uzun gezinin vermiş olduğu yorgunluk olsa da neşeli ve gülen yüzler bize bir sonraki organizasyonumuz için şimdiden çalışmalara başlamamız gerektiğini hissettirdi. Bundan sonraki organizasyonumuzda kendi rekorumuzu egale etmeye kararlıyız.” İfadelerinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 613 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.