Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

Bilecik’te vatandaşlar, Mevlid Kandili dolayısıyla kentteki camileri doldurdu

Bilecik’te vatandaşlar, Mevlid Kandili dolayısıyla kentteki camileri doldurdu.

sakali-serif-ziyarete-acildi1.jpg

Hazreti Muhammed (sav)'in doğumunun 1451. yıl dönümü nedeniyle Bilecik’te camiler dolup taştı.. Kılınan yatsı namazı akabinde Mevlid i Kandili programı Sakal-ı Şerif ziyaretiyle son buldu.

sakali-serif-ziyarete-acildi2.jpg

İl Müftüsü Ali Erhun tarafından salavatlar eşliğinde 40 katlı bohçasından çıkarılan Sakal-ı Şerifi ziyaret eden vatandaşlar, duygu dolu anlar yaşadı.

Bilecik İl Müftülüğü tarafından Mevlit Kandili nedeniyle başta Kayıboyu Cami olmak üzere şehrin bir çok camisinde program tertip edildi.

sakali-serif-ziyarete-acildi3.jpg

Kandil coşkusunu yaşamak isteyen kadın, erkek, genç, yaşlı birçok Müslüman Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif dinleyerek ellerini, bu gecenin hürmetine bağışlanmak ve Allah’ın rahmetine mazhar olabilmek için semaya açtı. 

sakali-serif-ziyarete-acildi4.jpg

Bu haber toplam 1493 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.