Salim Usta davetlileri güldürdü

Salim Usta davetlileri güldürdü

Salim Yaşar ile Vali Vekili Akgün Corav’ın çömlek tezgahı başındaki sohbeti neşeli anlar yaşattı.

Yaşayan İnsan Hazineleri ödülüne sahip Kınıklı tanınmış çömlek ustası Salim Yaşar, Turizm Haftası dolayısıyla düzenlenen programa renk katarken yaptığı şakayla davetlileri güldürdü. Salim Yaşar ile Vali Vekili Akgün Corav’ın çömlek tezgahı başındaki sohbeti neşeli anlar yaşattı.

salim-ustadan-gudlruen-saja1-001.jpg

Pazaryeri’nin Kınık Köyü’nde yaşayan 82 yaşındaki çömlek ustası Salim Yaşar, 68 yıldır mesleğini gelecek nesillere aktarmaya çalışıyor. Çeşitli fuar ve etkinliklerde kurs veren Salim Usta, Turizm Haftası dolayısıyla Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programda da kendisi için ayrılan stantta misafirlere ve ziyaretçilere çömlek yapımını gösterdi.

salim-ustadan-gudlruen-saja2-001.jpg

Programa katılan Vali Vekili Akgün Corav, Salim Usta’nın standını ziyaret ettiği sırada renkli görüntüler ortaya çıktı. Salim Yaşar, çamurlu ellerini selamlaşmak için Vali Vekili Corav’a uzatınca Corav’ın elleri çamura bulandı. Bu durum salonda gülüşmelere sebep olurken Salim Yaşar asıl bombayı sonradan patlattı. Fotoğraf çekinileceği esnada elindeki çömleği bir anda bırakan Salim Yaşar’ın şaka yaptığı anlaşılınca uzunca bir süre gülüşmeler yaşandı.

salim-ustadan-gudlruen-saja3-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.