Seçim tedbirleri ele alındı

Seçim tedbirleri ele alındı

Bilecik’te, “Seçim Tedbirleri Toplantısı” gerçekleştirildi.

Bilecik’te, “Seçim Tedbirleri Toplantısı” gerçekleştirildi.

secim-tedbirleri-ele-alindi1.jpg

Bilecik Valisi Şefik Aygöl başkanlığında gerçekleşen toplantıya il mülki idare amirleri ve ilgili kurum müdürleri katıldı. Vali Aygöl, 31 Mart Yerel Seçimlerinin huzur içerisinde geçmesi için gerekli tüm hazırlıkların yapılmasının talimatını verdi.

secim-tedbirleri-ele-alindi2.jpg

Toplantıda; 31 Mart 2024 Pazar günü İlimizde 08.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek seçimler için kamu binaları, siyasi parti binaları, enerji dağıtım istasyonları, parklar vb. bölgelerin risk analizlerinin yapıldığı ifade edildi. Ayrıca terör örgütlerinin ve yasa dışı örgütlerin seçime dönük gerçekleşebilecek faaliyetlerinin istihbaratı noktasında çalışmaların yürütüldüğü belirtildi.

secim-tedbirleri-ele-alindi3.jpg

Seçim günü aksaklıkların yaşanmaması ve seçim güvenliğinin üst seviyeye çıkması için de çalışmaların yürütüldüğü ifade edilirken, sandık kurulacak alanların ışıklandırma ve bina güvenlik kameralarının çalışırlığının denetlendiği açıklandı.

Toplantıda ayrıca, engelli seçmenlere oy kullanmaları konusunda gerekli kolaylığın sağlanmasıyla ilgili çalışmalar yapıldığı belirtildi.

secim-tedbirleri-ele-alindi4.jpg

Bu haber toplam 169 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.